Cum trăiește Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, în Republica Dominicană. ”Am scos-o ușor cu o mătură”

04.05.2021, 15:28
Cum trăiește Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, în Republica Dominicană. ”Am scos-o ușor cu o mătură”
Cum trăiește Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, în Republica Dominicană. ”Am scos-o ușor cu o mătură”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, a dat detalii despre viața sa în Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Noul prezentator al emisiunii ”Survivor România” este Daniel Pavel. Emisiunea a fost prezentată anterior de Dan Cruceru. Daniel Pavel se află de mai multe luni în Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul. Acesta a dat detalii despre cum este viața sa departe de casă.

”Casa în care locuiesc este între un râu şi pădurea tropicală luxuriantă, adică nu e chiar jungla în care stau concurenţii. Nu mi-e teamă, dar primesc constant vizite ale locuitorilor de drept ai insulei – şopârle, tarantule, etc. Până acum ne-am evitat graţios! Este o familie de tarantule care trece din când în când prin una dintre camere. Dar pe ultima, care dorea să stea – sau aşa am perceput eu, am scos-o uşor cu o mătură”, a explicat el pentru click.ro.


Cum trăiește Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, în Republica Dominicană. ”Mâncarea din junglă nu prea e”

Daniel Pavel a vorbit și despre regimul alimentar pe care îl are în Republica Dominicană.

”Mâncarea din junglă nu prea e. Dragii noştri concurenţi o ştiu prea bine. Ce-ţi oferă marea era oricum pe meniul meu: peşte şi fructe de mare. Nu lipsesc din alimentaţie fructele şi legumele locului care, cu mici excepţii exotice, cinolele (fructele pasiunii), mango, papaya, etc. sunt aceleaşi de pe latitudinea noastră”, a spus acesta.

Prezentatorul ”Survivor România” a mai mărturisit și că îi este foarte dor de casă și de persoanele dragi. ”Te arde carnea şi sufletul de dor, ce să mai. De iubita şi de băiatul meu, alături de mama lui. Ei stau în afara ţării, la Viena, unde apucasem să ajung pentru un proiect media, derulat în ultimii 5 ani. Îmi e foarte dor de România, în care piloni ai dorului sunt tatăl meu, pe care nu l-am vazut de 1 an deja, din pricina pandemiei şi are 80 de ani, de fratele şi de sora mea, cumnatul şi de nepoţii mei, 4 la număr”, a încheiat el.

citește și...