Cum și-a început cariera Simona Gherghe. ”Dintr-o întâmplare”

21.07.2020, 11:16
Cum și-a început cariera Simona Gherghe. ”Dintr-o întâmplare”
Cum și-a început cariera Simona Gherghe. ”Dintr-o întâmplare”

Simona Gherghe a dezvăluit cum a ajuns să facă jurnalist, deși a terminat Facultatea de Litere.

Simona Gherghe a răspuns curiozității fanilor săi de pe reșțelele de socializare. Vedeta a dezvăluit ce studii are și cum a ajuns să fie jurnalistă.

„Sunt licențiată în Litere, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași”, a spus vedeta, citată de spynews.ro.

„Dintr-o întâmplare. În facultate, am decis să merg la mai multe interviuri, ca să văd cum decurge o astfel de experiență cu un posibil angajator. S-a întâmplat ca cele două interviuri să fie în zona de media”, a explicat ea despre cum a ajuns jurnalist.

Primul job, la un post de radio

Simona Gherghe a dezvăluit că primul ei loc de muncă a fost la un post de radio din Iași.

„Primul meu job a fost la radio în Iași, unde al lucrat vreme de 4 ani. Apoi, m-am angajat la stația locală a Antenei 1. Așa m-au remarcat cei de la București și m-au chemat aici, acum 18 ani…”, a spus vedeta.

Ce spune Simona Gherghe despre revenirea în televiziune

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Ani de zile, Simona Gherghe a fost moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1. După ce a născut cel de-al doilea copil, vedeta a decis să își ia o pauză. De curând, însă, Simona Gherghe a vorbit despre revenirea pe micile ecrane.

”Cu siguranță mă voi întoarce, pentru că asta e profesia mea, asta fac de 19 ani – televiziune. Mi-e dor de adrenalina aia a live-ului, mi-e dor de interacșiunea cu oamenii. Aș fi început un proiect de televiziune dacă nu ar fi fost nebunia asta cu carantina și cu faptul că s-au oprit foarte multe producții. Îmi doresc o emisiune care să mă reprezinte în acest moment al vieții.

Pentru că eu am renunțat la emisia ”Acces Direct” nu pentru că eram în concediu postnatal, dar eu am considerat că nu mi se mai potrivea. Dar așa cum sunt eu acum nu mai aveam ce să caut în povestea aia. Și atunci, când o să mă întorc, cu siguranță o să aleg ceva care să mă definească. Nu pot să spun acum, pentru că lucrurile sunt în aer pentru toată lumea. Trebuie să discut cu proiectul în față”, declara Simona Gherghe într-un interviu pentru Cristi Brancu.

citește și...