Cum și-a făcut apariția Oana Roman. ”Poza asta este pentru mine istorică”

20.10.2020, 13:23
Cum și-a făcut apariția Oana Roman. ”Poza asta este pentru mine istorică”
Cum și-a făcut apariția Oana Roman. ”Poza asta este pentru mine istorică”

Oana Roman a slăbit atât de mult că își poate permite să se îmbrace în trening, după cum a mărturisit chiar ea.

Într-o fotografie pe care a dat-o publicității pe pagina sa de socializare, Oana Roman apare îmbrăcată într-un trening de culoare albastră. Vedeta le-a făcut o mărturisire celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Aceasta a spus că nu a mai purtat trening de pe vremea când era adolescentă și a explicat de ce.

”Poza asta este pentru mine istorică. Nu am mai purtat trening de când eram adolescentă. Acum pot purta fără să mă simt penibilă. Și e măsura M. Sincer, sunt mândră de mine”, le-a transmis Oana Roman internauților.

Cum a slăbit Oana Roman

Oana Roman a impresionat pe toată lumea cu silueta pe care o afișează în ultima vreme, aceasta reușind să slăbească foarte mult. Invitată la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, Oana Roman a explicat la ce tratamente recurge pentru a scăpa de grosimea nedorită.

”Nu pot merge la sală, pentru că am o operație foarte mare la abdomen. Fac o procedură care îngheață localizat grăsimea la -11 grade, care apoi se elimină. Simți durere foarte puțin, 2-3 minute, după care nu mai simți nimic. După ce se termină procedura, simți puțin locul amorțit. Grăsimea înghețată stă 70 de minute, apoi se elimină natural din corp”, a detaliat Oana Roman.

Vedeta a vorbit și despre alimentația pe care o are. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a afirmat că mănâncă tot ce dorește, însă în cantități foarte mici. De asemenea, Oana Roman a ecplicat că lasă o pauză foarte mare între ultima masă dintr-o zi și prima masă din următoarea zi.

”Mănânc absolut orice vreau eu. Zahăr, dulce, pâine, carne, paste. Dar mănânc cât o vrăbiuță. Mănânc și puțin și rar. Am minimum 14 ore între ultima masă și prima masă”, a completat ea.

citește și...