Cum și-a dat seama Ioana Ginghină că soțul ei avea o relație cu Adriana Titieni. ”Avea întotdeauna hainele fostului meu soț pe ea”

06.06.2020, 15:23
Cum și-a dat seama Ioana Ginghină că soțul ei avea o relație cu Adriana Titieni. ”Avea întotdeauna hainele fostului meu soț pe ea”
Cum și-a dat seama Ioana Ginghină că soț/ul ei avea o relație cu Adriana Titieni. ”Avea întotdeauna hainele fostului meu soț pe ea”

Actrița Ioana Ginghină a dezvăluit cum și-a dat seama că fostul ei partener de viață, actorul Alexandru papadopol, avea o relație cu actuala sa iubită, Adriana Titieni.

Ioana Ginghină a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a scos la iveală amănunte pe care nu le-a mai spus până acum despre fostul său soț, Alexandru Papadopol. Vedeta a dezvăluit cum și-a dat seama că fostul ei partener de viață, îmreună cu care are o fetiță pe nume Rixandra, avea o relație cu actrița Adriana Titieni, fosta soție a actorului Adrian Titieni.  În pozele pe care le posta pe Facebook, Adriana Titieni purta hainele lui Alexandru Papadopol.

”Eu aveam niște semne, că na, noi femeile avem asta… Deja plecase și aveam niște semne. I-am și spus. pentru că femeile tind să-și marcheze teritoriul. Și atunci când o fac o fac cât să afle cealaltă femeie.

Eu am aflat văzând niște poze pe Facebook la ea. Avea întotdeauna hainele fostului meu soț pe ea. Și Alexandru nu este vreun gentleman care să ofere la fete… Și atunci am zis OK, m-am prins.

Cred că i-am dat unfollow, de aia nu mai văd postări. ca să nu mai văd. Nu de supărare, că asta știi cum e, ce nu știi nu te omoară. Zici hai să nu le mai văd, hai să fie fericire și pace pentru toată lumea”, a mărturisit Ioana Ginghină.

I-a spus direct lui Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a mai afirmat că i-a spus fostului ei soț că știe despre relația pe care acesta o are.

”Nu l-am întrebat pe Alexandru. I-am zis: ”Vezi că știu că ești cu Titieni”. Și el mi-a zis: ”Cu cine, cu el?”. ”Nu cu el, cu ea…”. Și n-a mai zis nimic, a râs, pentru că deja era o perioadă în care eram ok așa. Și după aceea s-a aflat, cred că la două-trei săptămâni. Nu eram divorțați cu acte, eram separați deja de luni bune”, a adăugat binecunoscuta actriță.

Adrian Titieni, pe vremea câ=nd era căsătorit cu Adriana Titieni
citește și...