Cum și-a dat seama Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol are o altă relație. ”Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem”

16.05.2022, 13:33
Cum și-a dat seama Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol are o altă relație. ”Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem”
Cum și-a dat seama Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol are o altă relație. ”Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem”

Actrița Ioana Ginghină, în vârrstă de 44 de ani, face dezvăluiri, la podcastul realizat de Cătălin Măruță, despre mariajul pe care l-a avut cu actorul Alexandru Papadopol, cu care are o fetiță.  Vedeta a povestit cum și-a dat seama că fostul ei partener de viață avea p nouă relație. ”Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem”, spune artista.

De ceva vreme, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească.

Vedeta dezvăluie, la podcastul realizat de prezentatorrul de televiziune Cătălin Măruță  cum și-a dat seama că fostul ei partener de viață,  Alexandru Papadopol avea o altă relație, cu actrița Adriana Titieni, fosta soție a actorului Adrian Titieni.

Cum și-a dat seama Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol are o altă relație.

„Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit”, povestește Ioana Ginghină la podcastul lui Cătălin Măruță, care va avea premiera luni seara, notează libertateapentrufemei.ro.

„Și tu cum ți-ai dat seama că el are ceva cu Adriana? (n.r.actrița Adriana Titieni)”, a întrebat Cătălin Măruță. „Păi am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem. Adică nu e omul care cum vede o fată înfrigurată îi dă haina”, a explicat Ioana Ghinghină.

Acum, însă, relația dintre Ioana Ginghină și fostul său soț este una cât se poate de bună după divorțul din anul 2019: ”Ajunul acesta l-am făcut împreună cu Alexandru, Ruxandra și Cristi. Așa a fost Ajunul Crăciunului. A fost foarte frumos. M-am simțit atât de bine și mă bucur din tot ufletul că am dat de omul ăsta, de Cristi, care e deschis să înțeleagă acet lucru”.

citește și...