Cum și-a dat seama Carmen Grebenișan că are coronavirus. ”Am simțit așa o presiune între ochi”

09.11.2020, 10:21
Cum și-a dat seama Carmen Grebenișan că are coronavirus. ”Am simțit așa o presiune între ochi”
Cum și-a dat seama Carmen Grebenișan că are coronavirus. ”Am simțit așa o presiune între ochi”

Carmen Grebenișan a explicat cu ce simptome s-a confruntat înainte de a fi depistată cu noul coronavirus.

Carmen Grebenișan și iubitul ei au fost infectați cu noul coronavirus. Vloggerița în vârstă de 28 de ani a explicat cu ce simptome s-au confruntat ea și iubitul ei. Cei doi se află în continuare în izolare. La început nu a crezut că este vorba despre COVID-19, ci despre o sinuzită. „S-a întâmplat într-o marți, seara, când mi-am lăsat capul în jos, am luat ceva de pe canapea și am simțit așa o presiune între ochi, cum simțeam când aveam sinuzită. Am avut odată o sinuzită foarte urâtă și mai recidivează din când în când, dar foarte rar oricum. Am crezut că despre asta este vorba”, a povestit Carmen Grebenișan, citată de spynews.ro.

„În dimineața următoare, miercuri, săptămâna trecută, m-am trezit cu dureri de cap. În tot timpul ăsta, Alex a prezentat începând de luni semne de oboseală și a zis „Cred că m-a luat o răceală” și simțea un fel de disconfort la atingerea pielii. Nu știu dacă ați simțit, când aveți temperatură, se simte pielea iritată și scalpul. Cel puțin la mine așa se simte. Până atunci n-am avut niciun fel de simptom. De miecuri începând am avut dureri de cap foarte puternice, care persistau în zona globului ocular. Dacă îmi atingeam ochii sau dacă ridicam privirea, mă durea foarte tare. Același lucru i s-a întâmplat și lui Alex, îl durea foarte tare capul (…) a doua zi ne-am făcut testul”, a mai spus ea.

Peste 300.000 de cazuri de coronavirus în România

Duminică, 8 noiembrie 2020, pe teritoriul țării noastre au fost raportate 6.752 de noi cazuri de infectare cu COVID-19. Bilanțul total a depășit 300.000.

România a înregistrat alte 6.752 de cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Bilanțul COVID-19 a ajuns la 303.751, precizează Hotnews. 204.679 de pacienți au fost declarați vindecați. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.295. Dintre acestea, 1.056 sunt internate la ATI. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 21.552 de teste pentru coronavirus. De la începutul pandemiei, în România au fost prelucrate 3.476.645 de teste.

Pe teritoriul României, 40.629 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 23.788 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 71.017 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 20 persoane. În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 6.862 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19. De la începutul epidemiei de COVID-19 și până la acest moment, 126 de cetățeni români aflați în străinătate au decedat. Dintre cetățenii români confirmați cu infecție cu noul coronavirus, 797 au fost declarați vindecați.

citește și...