Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția. ”Nu prea mă plăcea”

27.01.2021, 11:53
Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția. ”Nu prea mă plăcea”
Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția. ”Nu prea mă plăcea”

Actorul Mihai Călin a dat detalii despre partenera sa de viață, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani.

Silvia și Mihai Călin s-au căsătorit în urmă cu 17 ani și au împreună un copil. Actorul a povestit, pentru revista Viva, cum a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție.

”Am văzut-o într-un restaurant, la masă cu un bărbat. Credeam că sunt împreună, dar de fapt nu erau. Îmi plăcea şi mă tot uitam la ea. După multă vreme am aflat că ea gândea în felul următor: „Uite-l şi pe ăla de la televizor, ce se uită la mine, e cam arogant!”, nu prea mă plăcea. Apoi, după vreo 6 luni, ne-am întâlnit în Facultatea de Teatru, unde eu eram asistent, la Facultatea de Actorie, şi ea era studentă în ultimul an la Coregrafie. Numai că acum era blondă. Ne-am recunoscut, am şi făcut cunoştință, căci nu avuseserăm ocazia. Am schimbat câteva vorbe, a fost amuzant, pentru că a întins mâna şi a spus „Silvia”, eu la rândul meu am spus „Mihai”, iar ea mi-a spus „de unde ştii?”. Am fost contrariat, iar ea a completat: „De unde ştii că mă cheamă Silvia Mihai?”. Am râs tare, s-a dezghețat atmosfera, iar ea m-a întrebat dacă vreau să îmi dea numărul de telefon. A fost foarte caldă şi sclipitoare. Nu a început ceva imediat, mi-am mai dat timp, să simt că îmi doresc chestia asta”, a spus acesta.

Mihai Călin, detalii despre cererea în căsătorie

Mihai Călin a dezvăluit și cum a cerut-o în căsătorie pe Silvia.

”Eram împreună, locuiam împreună, în familia mea s-au întâmplat nişte lucruri, a murit mama, nu prea îmi ardea de nunți, dar într-o zi, era sfârşit de mai, am zis: „Ce faci pe 14 iunie?. Mai erau 3 săptămâni. M-a întrebat ce zi a săptămânii este şi mi-a spus că nu are nimic programat”, a detaliat acesta.

”I-am spus că suntem invitați la o nuntă. „La cine?”. „La noi!” și aşa a fost. A fost un party între prieteni, în curtea unui prieten… Asta a fost nunta noastră”, a adăugat el.

citește și...