Cum și-a cunoscut Costi Diță, soția. ”Am avut senzația că am deranjat-o”

17.02.2021, 12:39
Cum și-a cunoscut Costi Diță, soția. ”Am avut senzația că am deranjat-o”
Cum și-a cunoscut Costi Diță, soția. ”Am avut senzația că am deranjat-o”

Costi Diță a povestit cum și-a cunoscut soția și cum a cerut-o în căsătorie.

Costi Diță formează un cuplu de ani de zile cu Ralucxa. Cei doi s-au căsătorit în timpul facultății și au o căsnicie cât se poate de frumoasă. AActorul a povestit cum a cunoscut-o pe Raluca și cum a fost cererea în căsătorie. ”Prima întâlnire a fost în școală, la examenul de actorie, știu că am văzut-o extrem de emoționată și am încercat să o calmez cumva, să o ajut. Mi-a aruncat o privire de n-am mai zis nimic după, am avut senzația că am deranjat-o. După, mi-a povestit că era extrem de emoționată și nu înțelegea ce vreau de la ea. Deci prima dată când ne-am întâlnit nu a fost loc de nicio glumă”, a detaliat Costi Diță pentru revista Viva.


”În momentul în care am întâlnit-o, mi-am dat seama că e persoana pe care vreau s-o am lângă mine. Știu că o bună bucată de vreme n-am putut să fim mai mult decât prieteni și a trebuit să mă gândesc dacă pot să trăiesc cu ea în jurul meu fără să mergem mai departe. Știu că am zis că e atât de mișto, încât m-am gândit că nu mai contează. Dacă poate rămâne în viața mea fără să fie mai mult, asta e. Nu voiam s-o pierd. Cât despre cererea în căsătorie… aici eu nu sunt cel mai inspirat. A fost undeva în cămin și îmi pare rău, mi-aș fi dorit să am o variantă mai wow. Puteam mai mult, asta pot să-mi spun mie, acum. Dar asta a fost, cumva mi s-a părut mie potrivit atunci. Evident, dacă puteam să mai trag o dublă, mă pregăteam cu ceva mai surprinzător”, a mai dezvăluit actorul.

Ce a declarat Costi Diță despre rolul său din serialul ”Las Fierbinți”

Actorul Costi Diţă, în vârstă de 40 de ani, îl interpretează pe Giani încă din anul 2009, de la primul sezon al serialului ”Las Fierbinți”.

Costi Diță a vorbit despre rolul Giani, pe care îl interpretează în serialul ”Las Fierbinți”, de la Pro TV. Acesta a afirmat că nu i-ar fi plăcut să interpreteze niciun alt personaj.

”Nu mi-ar fi plăcut să interpretez niciun alt personaj, nu am dubii aici. De când am pornit la drum cu acest serial am pornit pe ideea că vreau să joc personajul acesta şi îmi place foarte mult Giani. Bănuiesc că fiecare spune la fel despre personajul lui. Pentru că, pentru mine, e un fel de libertate de care am eu nevoie. Mă lasă să fiu în toate felurile Giani, ca şi personaj e amplu. Poţi face toate tâmpeniile, dar în acelaşi timp poate fi şi rezonabil. Şi e interesant când ai un episod în care Giani acţionează cum trebuie ca om. Te surprinde, zici ia uite, de fapt putea. Deci da, repet, îmi place mult personajul meu, la el am lucrat atâţia ani, e copilul meu”, a explicat Costi Diță.

citește și...