Cum și-a cucerit Marcel Pavel soția. ”Eu balerină, el cântăreț, nu era o combinație câștigătoare”

15.10.2020, 16:17
Cum și-a cucerit Marcel Pavel soția. ”Eu balerină, el cântăreț, nu era o combinație câștigătoare”
Cum și-a cucerit Marcel Pavel soția. ”Eu balerină, el cântăreț, nu era o combinație câștigătoare”

Violeta, partenera de viață a îndrăgistului cântăreț Marcel Pavel, a făcut dezvăluiti din pobvestea lor de dragoste.

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei. Deși sunt căsătoriți de 28 de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă.

Violeta, partenera de viață a artistului, și-a adus aminte de cum a început povestea de dragoste dintre ea și Marcel Pavel.

”Pe sotul meu (viitor, pe atunci) l-am cunoscut in ’92. Uite, si atunci traiam vremuri tulburi, cu multe schimbari, insa atunci aveam incredere ca sunt schimbari in bine! (acum, din pacate, se lucreaza intens la distrugerea increderii in orice). Eram si tineri( mai ales eu?) Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost intotdeauna charismatic si a reusit sa-mi patrunda in minte si in inima. Dar nu, nu ma vedeam langa el, si cum as fi putut spera: eu balerina, el cantaret…nu era o combinatie castigatoare! Acum, dupa 28 de ani si 3 copii impreuna, pot sa spun ca, probabil, m-am inselat…Probabil!”, a declarat soția lui Marcel Pavel pentru femeide10.ro.

Ce spune soția lui Marcel Pavel despre copiii lor

Violeta Pavel a vorbit și despre cei trei copii pe care îi are cu binecunoscutul cântăreț.

”Scriu despre copii si simt cum imi patrunde caldura in suflet. Imi ador copii! Sunt totul pentru mine (asa sunt, probabil, toate mamele!). Din pacate viitorul nu suna prea bine si in fiecare zi simtim( eu si Marcel) apasarea, grija, nesiguranta, dar, nu-i asa, Marcel Pavel este un barbat de 10, sprijinul si ajutorul, stalpul casei ( eu fiind propteaua stalpului)si ne va ajuta sa iesim la liman!”, a mai spus aceasta.

Cum a învățat Violeta Pavel limba română

Soția lui Marcel Pavel a mărturisit că a reușit să învețe limba română după ce artistul i-a luat un ghid de conversație de la un anticariat.

”Să-ți povestesc o curiozitate de la începutul relației noastre : așa cum e și firesc, venind de la Moscova nu știam o boabă de română. Niște cuvinte și fraze uzuale am învățat repede, dar nu-mi erau de-ajuns, pentru a relaționa serios cu cineva. Dar am căzut de comun acord ( eu și Marcel) ca, la nevoie, să comunicăm în engleză.

Eu aș fi vrut ca el să mă învețe română, însă nu am putut să suport stilul prea rigid, și pretențios al dascălului. Drept urmare, soțul meu a făcut un gest foarte frumos : mi-a luat de la un Anticariat un ghid de conversație. Așa am reușit să păstrăm liniștea în familie, iar eu am învățat, singură și fără stres, limba română”, a mai dezvăluit ea.

citește și...