Cum și-a câștigat Otniela Sandu primii bani. ”Cu măștile pe față, cu băieții de la Carla’s”

21.01.2022, 13:39
Cum și-a câștigat Otniela Sandu primii bani. ”Cu măștile pe față, cu băieții de la Carla's”
Cum și-a câștigat Otniela Sandu primii bani. ”Cu măștile pe față, cu băieții de la Carla's”

Otniela Sandu a făcut dezvăluiri la o emisiune de televiziune. Blonda a povestit cum a câștigat primii săi bani. Aceasta a mărturisit că primele sale câștiguri le-a avut în urma unei colaborări cu Carla’s Dreams.”Cu măștile pe față, cu băieții de la Carla’s”, a povestiit Otniela Sandu la emisiunea moderată de Teo Trandafir de la Kanal D.

Otniela Sandu are 30 de ani, a terminat Facultatea de Jurnalism și este pasionată de actorie. Încă din copilărie, și-a dorit să devină actriță sau prezentatoare de știri. Otniela Sandu este pasionată și de make-up. Blonda a participat la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, iar ulterior a fost una dintre vedetele care au concurat la show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televizune Kanal D.

Actriță și influencer, Otniela Sandu este urmărită de sute de mii de fani în mediul online, care sunt foarte încântați de fiecare apariție a acesteia.

Cum și-a câștigat Otniela Sandu primii bani. ”A fost o perioadă, dar nu am mai făcut asta de foarte mult timp”

Primii bani i-a câștigat din make-up și în special din măști pictate pe față. Așa a ajuns sa-i cunoască pe băieții de la Carla’s Dreams. ”M-am ocupat de make-up în generală și în liceu. Așa mi-am câștigat eu practic primii bani. Cu măștile pe față, cu băieții de la Carla’s, pe ei i-am machiat. A fost o perioadă, dar nu am mai făcut asta de foarte mult timp”, a declarat Ortniela la emisiunea ”Teo Show”, potrivit wowbiz.ro.


Întrebată dacă știe cine se ascunde sub masca lui Carla’s Dreams, Otniela Sandu a declarat: ”Te-aș minți să spun că nu știu cine este Carla’s Dreams, pentru că știu… S-ar strica magia! Bine, nu că s-ar strica, că ei sunt la fel de talentați, dar uneori e mai bine să nu știi cine se află în spatele măștilor. E magia aia, se păstrează așa un mister”.

citește și...