Cum se simte Valentina Pelinel la cinci luni de la operația la picior: “Recuperarea continuă”

14.03.2022, 18:13

Valentina Pelinel a făcut un anunţ la cinci luni de la operaţia la genunchi. Soția lui Cristi Borcea a vorbit despre cum se simte și cum a reușit să se recupereze. Recuperarea încă nu s-a încheiat, însă sprijinul familiei a ajutat-o să își revină. Mai mult, blondina a ținut să le mulțumească persoanelor care au ajutat-o în aceasta perioadă, în special soțului ei.

Anul trecut, Valentina Pelinel a suferit o operație la genunchi. Totul a pornit de la un accident de la ski, pe care vedeta l-a avut în urmă cu opt ani. Soția lui Cristi Borcea  a fost nevoită să treacă printr-o operație de ligament încrucișat.

Recent, Valentina Pelinel a vorbit despre cum se simte, la cinci luni de la operația la genunchi. Blondina i-a mulțumit soțului și familiei ei pentru tot sprijinul pe care i l-au oferit.

Valentina Pelinel îi mulțumește soțului ei

Zilnic, soția lui Cristi Borcea a făcut recuperare pentru a avea flexibilitate și pentru a se reface în totalitate. Valentina Pelinel s-a recuperat acasă, unde și-a transformat sufrageria în sală de sport.

“La cinci luni de la operația la genunchi, sunt recunoscătoare pentru că mă simt bine complet refăcută și, deși recuperarea continuă, am avut parte de tot suportul soțului și familiei mele și le mulțumesc din suflet. Nu aș fi avut aceste rezultate fără o echipă de profesioniști, atât de talentați cărora le mulțumesc pentru profesionalism, răbdare și dedicare: Doctor Vlad Petrescu și terapeuții George Vescan și sensei Nicolae”, a scris Valentina pe pagina ei de Instagram.

Valentina Pelinel, accident la ski

Valentina Pelinel a trecut printr-o operatie de ligament, după ce, în urmă cu 8 ani, a suferit un accident la ski. Modelul a suferit în trecut o operație de ligament încrucișat, iar anul trecut blondina a făcut o artroscopie.

„Acum 8 ani mi-am franjurat ligamentul într-un accident la schi. Între timp s-a rupt, cum era de așteptat, pentru că eu sunt o persooană activă, fac mult sport, am făcut și sporturi de contact„, a povestit Valentina pentru spynews.ro.

citește și...