Cum se simte Narcisa Suciu după operația dificilă prin care a trecut. ”Mi-am dat seama că, acum, îmi făceaţi parastasul de două luni”

28.09.2022, 17:40
Cum se simte Narcisa Suciu după operația dificilă prin care a trecut. ”Mi-am dat seama că, acum, îmi făceaţi parastasul de două luni”
Cum se simte Narcisa Suciu după operația dificilă prin care a trecut.

Cântăreața Narcisa Suciu, în vârstă de 47 de ani, a trecut prin momente extrem de dificileîn vara acestui an. Artista s-a simțit foarte rău și a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta a fost operată de urgență. Despre  problemele pe care le-a avut și despre cum se simte în prezent a dat artista detalii. ”Mi-am dat seama că, acum, îmi făceaţi parastasul de două luni”, a mărturisit aceasta.

Narcisa Suciu este o cântăreaţă care s-a bucurat de mare succes în anii de după Revoluția din 1989 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997. Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen. Artista este mama unei fete foarte reuşite, pe nume Daria. Daria este fructul relației pe care Narcisa Suciu a avut-o cu Daniel Crăciun.

Narcisa Suciu s-a confruntat cu probleme de sănătate  în vara acestui an.  Artista a început să se simtă rău după un spectacol pe care l-a susținut în data de 16 iulie. Luni a ajuns la spital, iar medicii au decis s-o opereze de urgență. Cântăreața avea apendicele perforat și a făcut septicemie.  Despre problema cu care s-a confruntat și despre cum se simte în prezent a dat artista detali pentru click.ro.

Cum se simte Narcisa Suciu după operația dificilă prin care a trecut. ”Sunt mai bine decât speram în momentul ăla”

”În momentul ăsta, sunt foarte bine. Având în vedere că acum nouă săptămâni, fix pe vremea asta, mă trezisem din operaţie şi eram, practic, pierită, nu-mi vine să cred că-s bine. Sunt mai bine decât speram în momentul ăla. Şi sunt în ţară, în continuare, de atunci, pentru că, practic, pentru o perioadă de timp, doctorul mi-a recomandat să nu plec de aici. Până nu suntem clar că totul e OK. Nu să nu zbor, ci m-a sfătuit să rămân în România o perioadă, în caz că se agravează lucrurile. Pentru că a fost o ­situaţie foarte gravă”, a explicat Narcisa Suciu.

”Cred că după chestia asta, mi s-a pornit un „motoraş”. Mi-am dat seama că, acum, îmi făceaţi parastasul de două luni. S-a întâmplat ceva, nu ştiu să spun, nu ştiu să explic. Dar n-am mai trecut pe lângă moarte niciodată, şi bănuiesc că e aşa”, a adăugat artista.

citește și...