Narcisa Suciu a fost operată de urgență. ”Erau șanse să nu mai fiu”

30.07.2022, 11:27
Narcisa Suciu a fost operată de urgență. ”Erau șanse să nu mai fiu”
Narcisa Suciu a fost operată de urgență

Cântăreața Narcisa Suciu, în vârstă de 47 de ani, a trecut prin momente extrem de dificile. Artista s-a simțit foarte rău și a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta a fost operată de urgență. ”Erau șanse să nu mai fiu… În ultimele zece zile eu am fost în spital.. Practic lunea trecută murisem”, a povestit Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu este o cântăreaţă care s-a bucurat de mare succes în anii de după Revoluția din 1989 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997. Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen. Artista este mama unei fete foarte reuşite, pe nume Daria. Daria este fructul relației pe care Narcisa Suciu a avut-o cu Daniel Crăciun.

Narcisa Suciu s-a confruntat cu probleme de sănătate luna aceasta. Vedeta le-a povestit fanilor săi din mediul online prin ce a trecut. Artista a început să se simtă rău după un spectacol pe care l-a susținut în data de 16 iulie lângă Baia Mare. Luni a ajuns la spital, iar medicii au decis s-o opereze de urgență. Cântărteața avea apendicele perforat și a făcut septicemie.

Narcisa Suciu a fost operată de urgență. ”Aveam un apendice perforat, explodat, puroi în abdomen”

 

”Sâmbătă noapte (n.r. 16 iulie) am început să mă simt rău, foarte rău la fel și duminică dimineață. Am plecat spre Cluj cu mașina cu fratele meu, de unde am zburat spre București. (…) Din fericire, la aeroport m-am întâlnit cu Mihai Mitoșeru și m-a ajutat să mă târăsc prin aeroport. Nu știam ce am, doar că îmi era foarte, foarte rău. În avion am primit o pastilă de rău de la o stewardesă, o pastilă de rău de mișcare și am adormit. În Chitila am primit ajutor de la o asistentă, mi-a făcut injecții, calmante și am adormit. (…) Când m-am trezit, nu credeam că pot să cânt, îmi era foarte rău. Am mers și am cântat o oră. Luni am ajuns la spital, nu mai puteam”, a povestit Narcisa Suciu pe Facebook, potrivit protv.ro.

”Am ales un spital despre care știam că are camera de gardă… am făcut analize, CT. A venit un domn chirurg care mi-a zis că ar trebui să intrăm în operație acum, că e urgență de grad zero. (…) Aveam un apendice perforat, explodat, puroi în abdomen. Am intrat în operație… atât de norocoasă am fost să fie de serviciu doamna doctor Daniela. E magică femeia asta. M-a intubat fără să-mi atace absolut nimic. M-am trezit lucidă, fără dureri de cap, fără nimic. Iar chirurgul meu…. Domnul doctor o să rămâi în viața mea parte din familie. Mi-a salvat viața! Erau șanse să nu mai fiu… În ultimele zece zile eu am fost în spital.. Practic lunea trecută murisem”, a mai spus aceasta.

citește și...