Cum se simte Mihai Mitoșeru, după ce a fost operat de urgență: ‘Puteam să mor în orice clipă’

03.07.2020, 11:31
Cum se simte Mihai Mitoșeru, după ce a fost operat de urgență: 'Puteam să mor în orice clipă'
Cum se simte Mihai Mitoșeru, după ce a fost operat de urgență: 'Puteam să mor în orice clipă'

Mihai Mitoșeru a avut parte de momente critice joi, 2 iulie, după ce medicii l-au băgat de urgență în sala de operație. Prezentatorul tv de la Kanal D a mers să își facă un control de rutină, însă cadrele medicale l-au anunțat că are probleme grave.

Mihai Mitoșeru a fost operat de urgență, după ce doctorii i-au spus că are câteva cheaguri de sânge pe picioare care ar fi putut să ajungă la inimă sau în plămâni în orice clipă. Astfel, el a fost băgat în sala de operație.

Cum se simte acum Mitoșeru

La puțin timp după intervenția chirurgicală, prezentatorul a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, în care le-a transmis fanilor cum se simte acum.

‘Mulțumesc din suflet pt mesaje. Am venit la un simplu control și am aflat ca am un cheag de sânge la picior care se putea duce in orice clipa la inima! A trebuit sa ma operez imediat și acum totul e ok! Multumesc prof dr Mircea Patrut și echipei medicale!’, a scris artistul pe Facebook.

‘Puteam să mor, puteam să mor în acea clipă! Și, veniți aici! De ce vă zic: «Veniți aici!»? Pentru că, dacă aveți cumva varice, indiferent dacă nu se văd, sunt mai mic sau mai mari, nu știu ce, veniți măcar la un control, pentru că, Doamne ferește, eu m-am operat acum. A zis domnul doctor: «Azi, te operez, nu mâine!», pentru că puteam să mor în orice clipă’, a mai mărturisit prezentatorul TV.

În plus, și doctorul care l-a operat pe Mihai Mitoșeru a făcut declarații în acest sens. Mitoșeru a fost externat și trebuie să revină la un control peste câteva zile.

‘Am văzut că pacientul, pe lângă o boală de vene, cu varice hidrostatice, cu varice recidivate, după o operație pe unul din picioare, pe venele membrelor pelvine , pe ambele vene, am observat cheaguri sanguine de diverse dimensiuni, ceea ce a trebuit să facem operația de urgență, să le scoatem, pentru că altfel, se duceau la inimă. Apărea o embolie cardiacă sau la plămâni și se încheia’, a explicat medicul.

Mama lui a avut un șoc

Mama lui, Camelia Mitoșeru, a mărturisit că s-a speriat în momentul în care a aflat că băiatul ei are nevoie de o intervenție chirurgicală grabnică.

‘Am primit un telefon de la el: ”Mamă, să știi că trebuie să intru într-o operație, un cheag de sânge poate să-mi ajungă la inimă. Pot să mor ca tatăl lui Noemi. Eram pe stradă. M-am panicat, cum să nu mă panichez? Dar era cu Bahmuțeanca și ea e fata mea.

Eram cu un prieten în mașină, am tras pe dreapta, am stat acolo până mi-a zis că a ieșit din operație. Am crezut că mor, am crezut că mor. Cred că a durat vreo oră și ceva. Are bandajate ambele picioare, asta știu. Peste zece zile își scoate bandajele. E bine, asta este important. El m-a sunat. Se simte bine, a spus mama omului de televiziune, la Antena Stars.

 

citește și...