Cum se simte Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, după ce s-a vindecat de COVID-19. ”Medicii m-au sfătuit să mă vaccinez pentru siguranţa mea”

10.03.2021, 16:30
Cum se simte Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, după ce s-a vindecat de COVID-19. ”Medicii m-au sfătuit  să mă vaccinez pentru siguranţa mea”
Cum se simte Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, după ce s-a vindecat de COVID-19. ”Medicii m-au sfătuit să mă vaccinez pentru siguranţa mea”

Mihai Budeeanu, unul dintre componenții trupei 3 Sud Est, a explicat care este starea sa de sănătate după ce s-a vindecat de coronavirus.

Mihai Budeanu, de la trupa 3 Sud Est, a trecut prin momente cumplite în noiembrie anul trecut, când a fost infectat cu COVID-19. Acesta a fost în stare gravă și a stat în spital timp de trei săptămâni. Acum, artistul a explicat care este starea sa de sănătate. Mihai Budeanu s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

”Am fost într-o stare foarte gravă şi doctorii, chiar şi domnul doctor Ion Alexie din Las Vegas, m-au sfătuit să mă vaccinez pentru siguranţa mea. La 28 de zile de la ieşirea din spital am avut voie să fac vaccinul şi m-am programat. Am şi făcut testul de anticorpi. M-am vaccinat cu Pfizer, prima doză am făcut-o vineri, pe 26 martie fac şi rapelul. Am avut prioritate datorită stării grave pe care am avut-o. Şi soţia mea se vaccinează pe 13 martie, dar cu AstraZeneca. Am rămas după vaccin 15 minute cu două asistente, care m-au recunoscut şi mi-au cerut să facem poze. La prima doză nu am avut nici o reacţie. L-am făcut la Hârşova, acolo am prins loc, totul foarte organizat. Lumea vrea sa intre în normalitate. Eu unul l-am făcut că aşa am simţit, nu vreau sa mai trăiesc vreodată episodul de atunci. Şi soţia mea şi copiii au avut boala, dar au avut forme uşoare”, a declarat Mihai Budeanu pentru click.ro.


Mihai Budeanu, detalii despre lupta cu COVID-19. ”A fost cumplit”

Artistul a mărturisit că a trecut prin clipe cumplite după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

”Nu ştiu de unde m-am infectat. Ieşi la piaţă, din lift, de oriunde. De protejat, te protejezi, dar de oriunde poţi să-l iei, nu ştiu. Am stat acasă 10 zile după ce m-am infectat, am luat antibiotic, dar oxigenul scădea, nu mai aveam gust miros, temperatură nu prea făceam. Nu a fost bine că am tras de timp şi am stat acasă. Când a venit Salvarea, saturaţia oxigenului era undeva la 40-50 la sută. Mi l-au ridicat cu butelia de oxigen, ca să poată să mă transporte la spital. Am avut totuşi noroc că nu am ajuns să fiu intubat. Am fost pe muchie de cuţit. Mi-au pus o mască mai performantă de oxigen. A fost cumplit! Atacurile de panică pe care le făceai, ţi se părea că nu mai ai aer”, a explicat acesta.

”Nu am avut sechele. Au fost doar stările de început, atunci când am ieşit din spital. Eram foarte slăbit, am dat jos 11 kilograme. Mă ţineam de pereţi. Primele zile când am ieşit din spital au fost critice, am luat tratament o lună vitamine multe, şi pastile pentru ficat”, a mai spus el.

citește și...