Cum se simte Marina Voica după operația la inimă. ”N-aș dori nimănui”

26.07.2021, 11:45
Cum se simte Marina Voica după operația la inimă. ”N-aș dori nimănui”
Cum se simte Marina Voica după operația la inimă. ”N-aș dori nimănui”

Celebra cântăreață Martina Voica, în vârstă de 84 de ani, a dat noi detalii despre starea sa de sănătate. renumita artistă a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală. Aceasta a fost operată la inimă.  Solista a recunoscut că a trecut printr-o experiență dificilă și prin momente grele. ”N-aș dori nimănui”, a spus aceasta.

În luna mai, Marina Voica a fost operată pe cord deschis.

Marina Voica avea leziuni severe la două dintre valvele inimii. După ce mai multe clinici din ţară au refuzat să-şi asume riscul, Marina Voica a fost operată cu succes pe cord la o clinică privată din Braşov.

Cum se simte Marina Voica după operația la inimă. ”Am avut niște clipe care sunt imposibil de descris”

Marina Voica a mărturisit, în cadrul unui interviu video la Antena Stars, că a trecut prin momente dificile, însă acum se simte bine.

”Am avut niște clipe care sunt imposibil de descris, mi-e imposibil să descriu, trebuie să treci prin așa ceva, n-aș dori nimănui. Dar dacă există posibilitatea de a trece prin așa ceva, ca să fi sănătoasă, cât de cât, merită”, a declarat Marina Voica, potrivit spynews.ro.

Marina Voica: ” Eu, pentru tinerii de azi, sunt aşa… ohohoho… din­tr-o altă epocă!”

Marina Voica este una dintre cele mai importante și mai îndrăgite interprete de muzică ușoară din țara noastră. Vedeta mărturisește, însă, că se teme că generațiile de tineri nu știu prea multe lucruri despre ea.

”Deşi am şi foarte mulţi fani cu vârste fragede, ştiu că sunt şi destui tineri care nu au auzit ni­ciodată de mine. Îţi dau doar un exemplu: de curând, am telefonat să fac o comandă pentru ce­va. Opera­toa­rea aceea care mi-a răspuns şi care, după vo­ce, era foarte tânără, mi-a cerut să-i co­munic nu­mele. I-am spus: „Marina Voica sunt.” „Cum?”, a insistat ea. „Doamnă,” i-am zis re­vol­tată, „sunt Marina Voica. N-aţi auzit de mine? N-o cu­noaşteţi pe Marina Voica?” „Nu, îmi pare rău,” mi-a răspuns ea, „n-am auzit ni­ciodată nu­mele ăsta”.Deci fata aceea nici măcar nu auzise de mine! Şi nu o învinovăţesc: asta e o altă lume, în care tineretul e acaparat de in­ter­net, în care tineretul ascultă o al­tă muzică… Eu, pentru ti­ne­rii de azi, sunt aşa… ohohoho… din­tr-o altă epo­că! Prin urmare, e normal ca mulţi să nici nu fi au­zit de mine. Degeaba am eu pes­te 800 de şlagăre, iar me­lo­dia „Şi afară plouă, plouă” e aproape un imn naţional, că mulţi dintre ei habar nu au de lu­crurile astea, fiindcă, pur şi simplu, ele au legătură cu un alt timp, deci ţine de mine să fac ca numele Marina Voica să aibă legătură şi cu timpul pre­zent. Altfel, cândva, când tinerii aceş­tia vor ajunge la maturitate, ni­meni n-o să-şi mai aducă amin­te de mine”, a mărturisit Marina Voica pentru Formula AS.

citește și...