Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru după operația dificilă

07.02.2021, 17:15
Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru după operația dificilă
Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru după operația dificilă

Mama lui Mihai Mitoșeru a trecut cu bine peste operația dificilă de zilele trecute, iar în curând va fi externată. 

Camelia Mitoșeru a fost internată de urgență la spital, după ce medicii i-au spus că are o tumoră beningnă-meningiom.

Femeia trebuia să fie operată lunea trecută, însă intervenția nu a putut avea loc pentru că nu era strânsă cantitatea necesară de sânge.

Camelia Mitoșeru va fi externată

Din acest motiv, medicii au amânat operația. Cu toate acestea, prietenii lui Mihai Mitoșeru au reușit să strângă sângele necesar pentru operație, iar Camelia Mitoșeru a fost supusă intervenției complicate.

Din fericire, femeia se simte bine și va fi externată luni, 8 februarie. Doctorul care a operat-o a hotărât ca mama prezentatorului tv se poate întoarce acasă, scrie Spynews.

Ce diagnostic a primit de la medici

Camelia Mitoșeru a fost diagnosticată cu o tumoră benignă-meningiom ce putea fi îndepărtată doar chirurgical.

‘Acum două luni de zile am aflat că mama are o tumoră benignă, meningiom se cheamă, și că este ceva cu care nu se poate trăi, în sensul că trebuie operată. O tumoră destul de mare. Normal că ne-am speriat, după care am acceptat situația să vedem ce trebuie să facem.

Am ajuns la profesorul Ciurea, în care avem cea mai mare încredere, și trebuia azi de dimineață să se opereze mama. Problema a fost că, în România, este o lipsă totală de sânge, nu există sânge la centrele de hematologie. A trebuit să facem un apel public, și am apelat practic la toți prietenii pe care-i am. Pe unii nici nu-i cunosc‘, a mai spus prezentatorul tv.

 

citește și...