Cum se simte graviduța Cristina Cioran. ”Seara am niște grețuri”

02.04.2021, 15:52
Cum se simte graviduța Cristina Cioran. ”Seara am niște grețuri”
Cum se simte graviduța Cristina Cioran. ”Seara am niște grețuri”

Cristina Cioran a dat noi detalii despre sarcina sa. Aceasta a afirmat că are stări de greață în special seara.

Cristina Cioran este însărcinată cu primul ei copil. Actrița, în vârstă de 43 de ani, și actualul ei iubit, Alexandru Dobrescu, vor deveni părinți în toamna acestui an. Cei doi formează un cuplu de șapte luni. Cristina Cioran a dat detalii despre sarcina sa la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars.

“Seara am niște grețuri, trece cu ghimbir. Mi-e poftă de oțet balsamic, îl mănânc pe orice. Dacă stau la orizontală o oră, îmi trece greața. Sunt însărcinată în trei luni și jumătate (14 săptămâni), nu știu deocamdată ce e, fată sau băiat. Nu are importanță ce va fi. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. La noi a ieșit natural, nu știu dacă aș fi încercat fertilizare”, a explicat vedeta, citată de click.ro.


Ce spune Cristina Cioran despre căsătorie


Cristina Cioran a vorbit la emisiunea respectivă și despre relația cu Alexandru Dobrescu, partenerul ei de viață. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere. ”Suntem de 7 luni împreună. Din ce văd eu, acum relațiile nu mai durează o viață. Important e să fie copiii fericiți. Ne doream foarte mult un copil, dar nu am crezut că o să se întâmple așa repede”, a spus vedeta.

Cristina Cioran a făcut declarații și despre căsătorie. ”Am evitat să mă căsătoresc. O să facem nunta. M-a cerut chiar de când ne-am cunoscut. Dar mi-am pierdut certificatul de naștere. Trebuie sa merg la Constanța să-l refac și nu am starea necesară acum”, a completat Cristina Cioran.

Într-un interviu, Cristina Cioran a povestit și cum a reacționat familia sa la aflarea veștii că urmează să aibă un copil: „Mamei nu-i venea să creadă. (…) Mama tot timpul mă întreba când îi fac un nepoțel, o nepoțică. După am sunat-o pe sora mea, care nu se oprea din țipat”.

 

citește și...