Cum se simte Gabriel Dorobanțu după ce a trecut prin experiența COVID-19. ”Credeam că nu am să mai pot cânta”

05.10.2021, 15:40
Cum se simte Gabriel Dorobanțu după ce a trecut prin experiența COVID-19. ”Credeam că nu am să mai pot cânta”
Cum se simte Gabriel Dorobanțu după ce a trecut prin experiența COVID-19. ”Credeam că nu am să mai pot cânta”

Gabriel Dorobațu, în vârstă de 68 de ani, a vorbit despre experiența prin care a trecut după ce a fost infectat cu COVID-19. Cântărețul a dat detalii despre perioada cât a fost în spital, dar a exălicat și care este starea sa de sănătate în prezent. ”Credeam că nu am să mai pot cânta”, a mărturisit îndrăgitul artist.

Binecunoscutul artist Gabriel Dorobanțu a trecut prin clipe extrem de dificile pe perioada pandemie de coronavirus. A fost infectat cu COVID și a avut nevoie de spitalizare.  Acesta a explicat cum se simte în prezent.

”După internarea de anul trecut, după suferința din spital și moartea mamei, m-am recuperat, mi-am limpezit mintea, sunt pregătit pentru scenă, pentru contactul cu lumea și pentru un dialog onest în ceea ce privește viața și activitatea mea”, a declarat Gabriel Dorobanțu pentru impact.ro.

Cum se simte Gabriel Dorobanțu după ce a trecut prin experiența COVID-19. ”Sunt o fire rezistentă și nu m-am plâns niciodată”

Gabriel Dorobanțu a declarat că se simte foarte bine și că s-a recuperat foarte rapid. ”Din fericire, am făcut controlul de rigoare, o tomografie a plămânilor, s-a constatat că sunt bine, doctorița m-a felicitat, a spus că m-am recuperat repede și că un motiv e și aerul bun pe care-l respir la Cornu. M-a bucurat și pe mine chestia asta. Sigur că e și șansă și mână Dumnezeiască pentru că mulți stau poate în condiții și mai bune și respiră aer și mai curat. Însă fiecare cu destinul lui, cu soarta lu și cu organismul care te ajută sau nu. Nu am decât 72 de kilograme, dar sunt o fire rezistentă și nu m-am plâns niciodată. Sigur că e greu să fii bolnav și mai ales atunci când ești persoană publică, lucrul ăsta îți dă bătăi de cap”, a mai spus artistul.

”Pentru că nu suntem obișnuiți să mergem la doctor, să ne consulte sau să ne prescrie tratament, pentru că ne e teamă mereu că se află acest lucru. Adică nu avem voie să fim bolnavi, să tușim, să pășim nici în dreapta nici în stânga, ca nu cumva să greșim. Să fii bolnav nu e însă o greșeală. Nu am făcut nicio terapie, cred că odihna, am mâncat bine. După două luni am început să fac vocalize, credeam că nu am să mai pot cânta, asta m-a ajutat foarte mult pentru că mi-a reîmprospătat capacitatea respiratorie”, a încheiat Gabriel Dorobanțu.

citește și...