Bianca Drăgușanu, pregătită pentru o nouă operație estetică! Ce vrea vedeta să-și mai ‘retușeze’

15.05.2020, 14:20
Bianca Drăgușanu, pregătită pentru o nouă operație estetică! Ce vrea vedeta să-și mai 'retușeze'

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai populare vedete din showbiz-ul românesc, iar fanii o urmăresc cu mare interes.

Bianca Drăgușanu, pregătită pentru o nouă operație estetică!

De-a lungul timpului, blondina și-a îmbunătățit mereu imaginea, pentru a fi mereu impecabilă. În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu a suferit o nouă intervenție estetică. După ce a ales să își schimbe implanturile mamare, vedeta a optat pentru implant la posterior.

Deși are numeroase operații estetice, blondina nu se oprește aici și nu se dă niciodată înapoi când vine vorba de înfrumusețare.

Bianca Drăgușanu a trecut din nou pe la cabinetul medicului și nu le-a ascuns prietenilor virtuali că se pregătește pentru o nouă ‘îmbunătățire’. Cu această ocazie, Bianca a recunoscut că și-a făcut ‘un tuning’, așa cum îi place ei să spună.

‘Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tuning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine’, a scris blondina pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Good morning summer ? #goodmorning #goodvibes #tan #fun #blessed #loved #love #happy #thankful #sun #hot #summer #summertime #businesswoman #? #?

O postare distribuită de Bianca Dragusanu ? (@biancadragusanu18) pe

citește și...