Cum se simte Busu după ce a avut mari probleme de sănătate. ”Eu nici nu-mi mai amintesc ce s-a întâmplat atunci”

25.04.2020, 11:21
Cum se simte Busu după ce a avut mari probleme de sănătate. ”Eu nici nu-mi mai amintesc ce s-a întâmplat atunci”
Cum se simte Busu după ce a avut mari probleme de sănătate. ”Nu știu dacă am învâțat ceva”

Busu, binecunoscutul prezentator al rubricii Meteo de la Pro TV, a dezvăluit cum se simte în prezent, după ce în urmă cu aprape doi ani a avut mari probleme de sănătate.

Florin Busuioc este un cunoscut actor și prezentator de televiziune din România. Cunoscut sub numele Busu, acesta este prezentatorul rubricii Meteo de la Pro Tv de foarte mulți ani. În luna noiembrie a anului 2018, Busu a trecut printr-un moment de cumpănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie a aceluiași an, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă.

Despre cum se simte în prezent a făcut Busu declarații într-un interviu pentru libertatea.ro.

”Episodul a trecut. Eu nici nu-mi mai amintesc ce s-a întâmplat atunci. Ziua aceea mi s-a șters din memorie. Nu știu dacă am învățat ceva. M-am lăsat de fumat și a fost o decizie foarte bună, benefică pentru sănătate. Înainte de pandemie, obișnuiam să mai fac plimbări, dar nu pot spune că m-am apucat să-mi schimb viața complet. Am fost la medic, totul este în regulă, nu am probleme. Lucrurile merg bine. Merg în continuare în deplasare, dar am lăsat-o mai ușor”, a spus Busu.

Busu a vorbit și despre momentul în care, în urmă cu ani, o fată din Buftea i-a ghicit în palmă că avea să aibă o cumpănă.

”Nici nu mai țineam minte. Uitasem complet. După șase luni nici nu mai știam de discuție. Însă, după ce am avut infarctul și eram la spital, mi-am adus aminte ce mi-a spus acea fată”, a mărturisit acesta.

citește și...