Cum se simte Anamaria Prodan după ce a ajuns la spital. Impresara are COVID-19

30.11.2020, 15:31
Cum se simte Anamaria Prodan după ce a ajuns la spital. Impresara are COVID-19
Cum se simte Anamaria Prodan după ce a ajuns la spital. Impresara are COVID-19

Anamaria Prodan a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus. Impresara a decis să se izoleze în vila de la Snagov pentru o perioadă de 14 zile.

Duminică, 29 noiembrie, vedeta a început să se simtă tot mai rău și a ajuns de urgență la spitalul Matei Balș din Capitală. Pentru că tușea, Anamaria Prodan a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Anamaria Prodan a ajuns la spital

‘Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni’, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentru ziarul Click!

La nici o zi de când a ajuns la spital, Anamaria Prodan a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate. Soția lui Reghe a ținut să își liniștească fanii, mărturisind că este bine și că urmează tratamentul dat de medici.

Are o formă ușoară a bolii

”Sunt bine, totul este sub control, urmez tratamentul”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

Anamaria Prodan a luat virusul în timpul unei întâlniri cu jucătorii clubului Hermannstadt, la Sibiu. Primele simptome ale vedetei au fost febra și durerile de cap, așa că a decis să se testeze.

‘A luat de la jucătorii ei. S-a izolat cu febră. Este, însă, optimistă. Va trece, cu siguranță, și peste acest moment’ , a declarat pentru GANDUL.RO o persoană din anturajul acesteia.

citește și...