Care este starea de sănătate a Anamariei Prodan, după ce s-a infectat cu coronavirus

29.11.2020, 11:48
Care este starea de sănătate a Anamariei Prodan, după ce s-a infectat cu coronavirus
Care este starea de sănătate a Anamariei Prodan, după ce s-a infectat cu coronavirus

Anamaria Prodan a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus! Se pare că impresara a luat virusul în urma unei întâlniri cu jucătorii clubului Hermannstadt.

Soția lui Reghe are COVID-19! De asemenea, nu mai puțin de opt jucători ai echipei au fost și ei confirmați. Anamaria Prodan a început să se simtă tot mai rău și a decis să se testeze.

Anamaria Prodan are coronavirus

‘Am avut noroc că mi-am făcut testul şi a ieşit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în ţară. Erau la aeroport când am aflat că am Covid, aşa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam şi lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită şi îmi petrec majoritatea timpului in pat’, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.ro.

Vedeta a participat la o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt, la Sibiu. După această întâlnire, ea a început să simtă dureri de cap, iar febra a început să crească. În prezent, ea se află izolată acasă și speră că se va putea reface cu bine.

I-a făcut parastas mamei sale

Impresara Anamaria Prodan a făcut parastas pentru mama sa, regretata cântăreață de muzică populară Ionela Prodan, în ziua în care aceasta ar fi împlinit 73 de ani.

Celebra impresară a mărturisit că îi simte lipsa mamei sale, Ionela Prodan, din ce în ce mai tare și că durerea provocată de dispariția acesteia nu o să treacă niciodată.

‘Sunt fericită că cineva din familie a visat-o și spunea că nu are nevoie de nimic și să dăm la cei care au nevoie pentru că era are de toate.

Am fost împreună cu Rebeca, pentru că e singura nepoțică care e în România. În același timp sora mea din America și fata mea cealaltă Sara și cei din Dubai au aprins o lumânare atunci când noi eram la mormânt.

Este ziua mamei mele și ca în fiecare an o petrecem împreună’, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars, citată de Spynews.

citește și...