Cum se menține în formă Ștefan Bănică Junior. ”Nu cred în regimuri drastice”

12.04.2021, 15:32
Cum se menține în formă Ștefan Bănică Junior. ”Nu cred în regimuri drastice”
Cum se menține în formă Ștefan Bănică Junior. ”Nu cred în regimuri drastice”

Ștefan Bănică Junior are 53 de ani, dar este într-o formă fizică de invidiat.

Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din showbiz-ul românesc. Are numeroșți fani care îl apreciază pentru cariera sa impresionantă, dar și pentru felul în care arată și se prezintă în public.  Ștefan Bănică Junior a explicat, într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro în urmă cu ceva timp, cum reușește să se mențină în formă. Acesta a afirmat că nu este adeptul regimurilor drastice.

”Mănânc echilibrat şi mă întreţin. Nu cred în regimuri drastice, în faptul de a-ţi interzice mâncăruri care îţi plac, iar apoi să tânjeşti după ele, nu e o soluţie. Echilibrul în orice ai vrea să faci este extrem de important. Sunt adeptul echilibrului, încerc să mănânc natural şi să mă simt bine în pielea mea”, a explicat artistul. ”Probabil că îmi place foarte mult, iubesc ceea ce fac şi asta îmi dă energia de care am nevoie”, a adăugat el.

Ștefan Bănică Junior are trei copii

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Lavinia Pîrva a explicat, la o emisiune TV, cum este Ștefan Bănică Junior ca tătic.

“Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a declarat Lavinia Pîrva la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV.

 

citește și...