Cum arată fiul Romaniței Iovan. Cu ce se ocupă Albert

03.09.2021, 14:24
Cum arată fiul Romaniței Iovan. Cu ce se ocupă Albert
Cum arată fiul Romaniței Iovan. Cu ce se ocupă Albert

Creatoarea de modă Romanița Iovan, în vârstă de 56 de ani, are toate motivele să se declare o femeie împlinită. Are un băiat, Albert, care o face mândră. La 14 ani, Albert Iovan este pilot de raliuri. ”L-am încurajat din prima secundă”, a declarat Romanița Iobvan despre fiul ei, rezultat din mariajul pe care l-a avut cu pilotul Adrian Iovan.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014.

Adolescentul are adrenalina în sânge și la 14 ani este pilot de raliu. Recent, tânărul a participat la Campionatul Național de slalom paralel de la Sibiu. Romanița este foarte mândră de fiul ei, Albert. “Sunt foarte bucuroasă și gândește-te că l-am încurajat din prima secundă… când și-a dorit lucrul ăsta”, a declarat creatoarea de modă la emisiunea ”La Măruță”.

Cum arată fiul Romaniței Iovan. Ce spune despre pasiunea lui

”Când eram mic nu-mi prea plăceau sporturile. Cu mama semăn mai mult, stau mai mult cu ea, ea e foarte ambițioasă, cred că era și tata, dar nu mai știu exact. Cred că de la el am luat asta cu controlarea unor dispozitive, el era cu avioanele, eu cu mașinile, învăț chestii rapid, lucrez sub presiune, el se dădea cu parașuta și mie îmi place să fac chestii mai periculoase. Nu-mi aduc aminte multe chestii despre el”, a declarat Albert Iovan la Antena Stars, notează spynews.ro.

”E un sport care o să-l dezvolte foarte mult pe Albert, sunt mândră de el. Are gena lui și dorința de adrenalina, nu are cum să nu semene și cu el. A luat de la fiecare ce este mai bun, ceea ce este extraordinar plus aportul lui semnificativ, are clar o îmbunătățire. Eu zic că-l protejează de acolo de unde este”, a spus și Romanița Iovan despre fiul său.

Romanița Iovan are o relație cu Iulian Gogan

De mulți ani,  Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea. „Eu mă mir, cum se miră și el, și cum se miră o grămadă de oameni care nu au dat șanse acestei relații, unde personajul masculin e mult mai tânăr decât personajul feminin, adică eu (n.r. – diferență de vârstă de 11 ani). La noi chiar a funcționat. Nici nu știu dacă am mers pe o rețetă, nici eu nu am dat șanse acestei relații, poate că nici el. Oricum, nu vreau să mă căsătoresc, și nici el. Dar am mers pe încredere. Maturitatea mea i-a dat și lui ceva, odată cu trecerea timpului s-a maturizat și el. Știți cum e, bărbații sunt mai copii decât femeile. Eu poate am luat din energia lui”, spunea Romanița Iovan într-un interviu pentru revista Viva.

”I-am spus: „Dacă va veni momentul în care vei simți că îți va plăcea o femeie, zimi și ne despărțim cu zâmbetul pe buze. Și eu voi face la fel. Îți recunosc în față că voi face la fel. Deci nu vom trăi în compromis nici două zile“. Nu suntem legați de niciun act, nu ne leagă decât o relație frumoasă, iubirea și o prietenie bazată și pe respect. Este bărbatul cu care am stat cel mai mult, până acum. Probabil că vârsta maturității a contat”, completa ea.

citește și...