Cum se menține în formă Majda Aboulumosha. ”Acum nu țin o dietă strictă, dar am ținut mereu”

19.08.2022, 14:13
Cum se menține în formă Majda Aboulumosha. ”Acum nu țin o dietă strictă, dar am ținut mereu”
Cum se menține în formă Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha, în vârstă de 34 de ani, arată foarte bine, dar în adolescență a avut probleme cu greutatea, după cum a mărturisit chiar ea. Vedeta a explicat cum se menține în formă și ce anume face atunci când ia câteva kilograme. ”Acum nu țin o dietă strictă, dar am ținut mereu”, a explicat Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha este cunoscută ca actriță și vedetă de televiziune. Aceasta este mama unei fetițe, Jacqueline. Majda Aboulumosha are o relație de 3 ani. Vedeta și-a găsit liniștea alături de un bărbat pe nume Mihai.

Majda Aboulumosha arată foarte bine și a explicat, în cadrul unui interviu pentru revista Unica, ce anume face atunci când ia în greutate și vrea să ajungă la o formă  fizică cât mai bună.  De asemenea, vedeta a vorbit și despre perioada când a avut probleme cu greutatea.

Cum se menține în formă Majda Aboulumosha. ”E bine când vezi că ai urcat în greutate să iei măsuri imediate”

”Am grija la ce mănânc! În general, fructe și legume. Acum nu țin o dietă strictă, dar am ținut mereu! Dacă simt că iau câteva kilograme, imediat revin”, a declarat Majda Aboulumosha pentru sursa citată anterior.

Vedeta a explicat ce face atunci când i-a kilograme în plus: ”Țin imediat dietă, respir adânc și îmi dau seama că dacă nu acționez atunci când s-au depus câteva kilograme, după vor fi mult mai multe și o să-mi fie greu. E bine când vezi că ai urcat în greutate să iei măsuri imediate”.

Majda Aboulumosha a vorbit și despre problemele pe care le-a avut cu jilogramele în plus: ”Pe la 19 ani. Nu am realizat la timp că mă îngraș și uite așa am ajuns aproape de 90 de kilograme”.

citește și...