Cum se menține în formă Diana Enache, fiica lui Adrian Enache. ”Sunt o moldoveancă foarte mâncăcioasă”

13.03.2021, 16:06
Cum se menține în formă Diana Enache, fiica lui Adrian Enache. ”Sunt o moldoveancă foarte mâncăcioasă”
Cum se menține în formă Diana Enache, fiica lui Adrian Enache. ”Sunt o moldoveancă foarte mâncacioasă”

Diana Enache, fiica binecunoscutului cântăreț Adrian Enache, a explicat cum reușește să se mențină în formă.

Diana Enache este o tânără foarte frumoasă, cu un trup care atrage imediat atenția. Fiica lui Adrian Enache a mărturisit, pentru okmagazine.ro, că este mâncăcioasă și pofticioasă, însă a explicat cum reușește să se mențină în formă.

“Beau 2 l de apă pe zi, nu mănânc după ora 18.00 şi niciodată zahăr, grăsimi… Glumesc. Adevărul este că sunt o moldoveancă foarte mâncacioasă şi, mai ales, pofticioasă. Dacă mănânci o gogoaşă lângă mine, nu rezist. Trebuie să gust şi eu puţin. E adevărat că am mai multa grijă şi încerc să nu mănânc seara dar aş fi ipocrită să spun că ţin regim. Nici măcar nu suport genul acela de persoană care este toată viaţa la regim. Eu sunt o femeie cu forme, aşa am fost înzestrată. Am perioade când mănânc mai mult, altele în care mănânc mai puţin. Încerc să nu exagerez. Dacă am mâncat într-o zi shaorma, a doua zi mă abţin. Dar fac sport şi asta cred că mă ajută mult. Mai ales psihic. Mă deconectează. Îmi place să păstrez o legătură strânsă între minte, trup şi suflet. Şi chiar cred în asta! Şi în motto-ul “mănâncă, roagă-te, iubeşte!” Deci trebuie să ne rugăm, să mâncăm şi apoi să iubim”, a declarat Diana Enache.

Diana Enache, despre relația cu tatăl ei, Adrian Enache. ”Semăn foarte mult cu el”

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară.Diana Enache a dezvăluit în ce relații este cu celebrul său tată.

Adrian Enache este pentru mine tată, frate, prieten, confident. Avem o relaţie extraordinară, lucru pe care l-am declarat, nu în puţine rânduri. Suntem cei mai buni prieteni şi dicutăm absolut orice. Nu a existat vreodată să mă ascund de el cu ceva. Poate, de multe ori, am vorbit întâi cu el în detrimentul mamei mele, care este o tipă foarte serioasă şi ancorată în realitate. Este perfecţionist. I-am moştenit şi eu doza asta de perfecţionism. Plus aceea de a nu sta, de a-mi depăşi limitele. Şi el, la vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani. Este optimist, activ, vesel”, a afirmat ea.

”Este o bucurie să stai în preajma lui. Semăn foarte mult cu el. Nici eu nu suport să am în preajma mea oameni posomorâţi, supăraţi. Oricât de greu ar fi, trebuie să zâmbeşti, pentru că, în timp, lucrurile se vor aşeza, iar cu o atitudine pozitivă toate par mai uşor de realizat. Sever este doar pe partea profesională, dar tot din dorinţa de a ieşi bine lucrurile. Când ne pregătim pentru un eveniment, repetăm mult şi nu ne lăsăm până nu iese totul perfect. Dar cum este un microb comun, nu este deranjant pentru niciunul dintre noi. Anul acesta voi lansa cel puţin două piese, una dintre ele cu băieţii de la Alb Negru. Şi chiar mă gândeam la un proiect cu tatăl meu. Cred că ar fi ceva interesant, dar nu în ideea de clasic, vechi. În ideea de modern, dar să păstrăm esenţialul”, a completat Diana Enache.

 

citește și...