Cum se menține Dana Săvuică în formă. ”Hai să nu mai fim restrictivi că ne-am săturat de atâtea restricții”

01.04.2022, 15:46
Cum se menține Dana Săvuică în formă. ”Hai să nu mai fim restrictivi că ne-am săturat de atâtea restricții”
Cum se menține Dana Săvuică în fomă. ”Hai să nu mai fim restrictivi că ne-am săturat de atâtea restricții”

Dana Savuică se prezintă foarte bine din punct de vedere fizic la 52 de ani. Aceasta arată la fel de bine ca pe vremea când era model. Vedeta a explicat cum reușește să se mențină în formă și ce stil de viață a adoptat. ”Hai să nu mai fim restrictivi că ne-am săturat de atâtea restricții”, a declarat dana Săvuică.

Dana Săvuică este o apariție care atrage imediat atenția, oriunde merge.

Blonda este într-o formă fizică foarte bune și afișează un trrup cu forme foarte bine conturate.  Aceasta a explicat care este stilul său de viață.

Cum se menține Dana Săvuică în formă. ”Am învățat să-mi cunosc foarte bine corpul și știu să-l îmbrac, astfel încât să ascund micile defecte”

”Nu trebuie să mă invidieze careva pentru că am și eu hachițele mele. Primul lucru pe care l-am învățat și, e o experiență îndelungată, mai ales în lumea modei, am învățat să-mi cunosc foarte bine corpul și știu să-l îmbrac, astfel încât să ascund micile defecte și să-mi pun în valoare ceea ce am mai frumos”, a declarat Dana Săvuică pentru click.ro.


”Eu am renunțat la carne de mult. Eu sunt o femeie la 52 de ani, vrei să-ți spun și cuvântul menopauză, care hormonal distruge absolut tot echilibrul nostru? Trebuie să fim cu mare băgare de seamă, atunci când ne facem un plan de nutriție, dar asta nu înseamnă că nu mâncăm și noi o mică prăjitură măcar o dată pe săptămână, o înghețată, un pahar de vin roșu seara. Hai să nu mai fim restrictivi că ne-am săturat de atâtea restricții!”, a mai spus fostul model.

Ce spune Dana Săvuică despre operațile estetice

În cadrul unui interviu interviu, Dana Săvuică a vorbit despre operațiile estetice, explicând că are o singură intervenție, la nas.

”Singura operaţie pe care o am este cea la nas, pe care am făcut-o când eram model şi tocmai intrasem şi la Televiziunea Română. Şi, pe lângă faptul că aveam o deviaţie de sept, a fost şi o sugestie venită din partea Zinei Dumitrescu şi a realizatorilor TV din perioada aceea, care îşi doreau să am nasul mai estetic. Nu vreau să ajung la operaţii estetice, nu vreau să ajung să-mi transform trăsăturile şi să fiu alta decât sunt. Dar apelez la mici îmbunătăţiri, ca măşti cu acid hialuronic sau cu colagen, îmi fac botox o dată pe an, pentru prevenirea apariţiei ridurilor, mici intervenţii pe care am început să le fac de la 40 şi ceva de ani”, a dezvăluit vedeta.

În ceea ce privește viața sentimentală, Dana Săvuică a format o familie, timp de 26 de ani, alături de Răzvan Stanciu, însă mariajul lor a ajuns la final în urmă cu ceva timp. Cei doi au împreună o fată. De ceva vreme, blonda are un nou partener.

citește și...