FOTO / Cum se menține Andra în formă. ”Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă”

18.06.2022, 17:00
FOTO / Cum se menține Andra în formă. ”Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă”
Cum se menține Andra în formă. ”Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă”

Cântăreața Andra, în vârstă de 35 de ani, a explicat cum se menține în formă, după ce a reușit să scape de kilogramele nedorite pe care le acumulase în perrioada de pandemie de coronavirus. ”Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță”, a mărturisit binecunoscuta artistă.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de aproape 14 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cântăreața și prezentatorul de televiziune formează unul dintre cele mai unite cupluri dn showbiz-ul românesc.

În ultima perioadă de timp, Andra a reușit să scape de kilogramele pe care le luase în perioada de pandemie de coronavirus, din cauza lipsei de mișcare, și să aibă silueta dorită. Despre cum se menține în formă a dat artista detalii în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Cum se menține Andra în formă. ”Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte!”

În timpul pandemiei, Andra spunea că a ajunsese la 70 de kilograme din cauza lipsei de mișcare. Acum, vedeta are 64 de kilograme, potrivit sursei mai sus-menționate.

”Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte! Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat. Trăim vremuri luminoase în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor și mă bucur că e în regulă să nu fim toate la fel. Avem sau nu 1,80 m înălțime, 90-60-90, părul lung sau nu-știu-cum, nu e atât de important, nu suntem obiecte decorative. Trebuie să fim apreciate fiecare pentru calitățile noastre, și pentru asta trebuie să ne înconjurăm de oameni care nu văd doar „ambalajul””, a explicat Andra.

citește și...