Cum se menține Amalia Năstase în formă. ”Nu pot să-i zic cură de slăbire, pentru că este un fel de post”

29.09.2020, 11:37
Cum se menține Amalia Năstase în formă. ”Nu pot să-i zic cură de slăbire, pentru că este un fel de post”
Cum se menține Amalia Năstase în formă. ”Nu pot să-i zic cură de slăbire, pentru că este un fel de post”

Amalia Năstase a explicat cum se menține în formă, după ce a slăbit extrem de mult în urmă cu ceva timp.

Amalia Năstase a dat jos 30 de kilograme la un moment dat, iar acum a mărturisit ce anume face pentru a se menține în formă. Fosta parteneră de viață a lui Ilie Năstase a explicat că a luat în greutate pe durata izolării la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus, însă a scăpat de acestea ținând un fel de post.

„În autoizolare și eu m-am îngrășat vreo patru kilograme, dar am găsit acum, nu pot să-i zic cură de slăbire, pentru că este un fel de post. Dar nu chiar post negru. E ca și cum cinci zile tu nu mănânci de fapt nimic. M-a ajutat foarte mult și am slăbit astea patru kilograme”, a declarat Amalia Năstase pentru libertatea.ro.

„Primești o cutie cu alimente și, cinci zile pe lună, mănânci doar din ea. Sunt două supe pe zi, două batoane, suplimente, făcute toate de către nutriționiști. Eu am ținut de luni până vineri și atunci în weekend mi-a fost mai ușor”, a adăugat ea.

Amalia Năstase l-a convins și pe soțul ei să țină același regim

Amalia Năstase a dezvăluit că l-a convins și pe actualul său soț, Răzvan Vasilescu, să urmeze aceeași dietă ca ea.

”Oricum, genul ăsta de program este de doar 5 zile pe lună, după ce termini poți să mănânci normal. Pe lângă kilogramele pe care le dau jos, îi dai o perioadă de odihnă sistemului tău digestiv. Am ținut și eu, și Răzvan și suntem foarte mulțumiți, am scăpat de kilogramele acumulate în pandemie. Oricum, eu nu mănânc din prăjiturile pe care le fac”, a mai declarat Amalia Năstase pentru sursa menționată.

”Curele pe care le-am ținut eu sunt chiar ușoare. Eu nu pot să spun că am descoperit pilula magică și că poți să mănânci orice. Nu. Tot timpul a fost greu. E greu să slăbești și să te menții”, a afirmat vedeta.

 

citește și...