Cum se înțelege Valentina Pelinel cu fostele soții ale lui Cristi Borcea. Acum lucrurile sunt foarte clare!

21.07.2020, 09:03
Cum se înțelege Valentina Pelinel cu fostele soții ale lui Cristi Borcea. Acum lucrurile sunt foarte clare!
Cum se înțelege Valentina Pelinel cu fostele soții ale lui Cristi Borcea

Omul de afaceri Cristi Borcea a spus care este relația dintre actuala sa parteneră de viață și celelalte două foste soții ale sale.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Într-un interviu pentru Kanal D, Cristi Borcea a explicat care este relația dintre actuala sa parteneră de viață, Vaentina Pelinel, și celelalte două foste soții ale sale, Alina Vidican și Mihaela Borcea.

 

„Sunt foarte mândru, am copii care învață foarte bine. Toți cei nouă copii ai mei se iubesc și se înțeleg. Din cauza acestei pandemii nu pot să-i văd pe toți (…) Valentina este o femeie deosebită, caldă, iubitoare, se înțeleg foarte bine. Fostele soții și Valentina se înțeleg foarte bine. Este o femeie extraordinară și înțelegătoare”, a declarat Cristi Borcea la emisiunea ”Teo Show”, potrivit wowbiz.ro.

„Au interese comune, sunt copiii la mijloc, pentru binele copiilor trebuie să se înțeleagă. Le este bine și lor și copiilor. Eu sunt principalul merit, dacă n-aș fi eu, atunci nu s-ar înțelege, nu s-ar cunoaște”, a adăugat el.

Regretă că în primele mariaje a pus fotbalul pe primul loc

Fostul acționar de la Dinamo a afirmat că regretă că, în primele două căsnicii nu a pus familia pe primul loc, ci fotbalul.

„În cele două căsnicii n-am pus pe primul loc familia, ci fotbalul. Am avut și de suferit, operație pe cord, pușcărie cinci ani, n-a fost ușor. Valentina mi-a dat echilibru și am început să pun familia pe primul plan”, a mărturisit Cristi Borcea.

El a comentat și despre faptul că și-ar fi pus fostele soții să semneze un document de confidențialitate.

„Prostii, nu le-am pus niciodată. Este un respectxtrem de mare între ele. Eu și fostele mele soții ne ajutăm reciproc”, a explicat Cristi Borcea.

citește și...