Cum se înțelege Teo Trandafir cu iubitul fiicei sale. ”Ni s-au dezlegat limbile repede”

23.06.2021, 16:17
Cum se înțelege Teo Trandafir cu iubitul fiicei sale. ”Ni s-au dezlegat limbile repede”
Cum se înțelege Teo Trandafir cu iubitul fiicei sale. ”Ni s-au dezlegat limbile repede”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a făcut declarații despre fiica sa, Maia. Adiolescenta are un prieten, pe care Teo Trandafir l-a întâlnit. Despre cum a decurs întâlnirea dintrre ea și iubitul fiicei sale a povestit Teo Trandafir într-un interviu,. Vedeta a dezvăluit că lucrurile au decurs cât se poate de firesc.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef.

Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani. De curând, Maia a împlinit 17 ani. Despre fiica sa, Maia, a făcut Teo Trandafir declarații în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Cum se înțelege Teo Trandafir cu iubitul fiicei sale. ”Lucrurile au decrs firesc”

Maia, fiica lui Teo Trandafir, are un prieten pe care i l-a prezentat celebrei sale mame. Despre întâlnirea cu iubitul fiicei sale a făcut declarații Teo Trandafir., afirmând că lucrurile au decurs cât se poate de firesc. ”Este o relație adolescentină frumoasă. Lucrurile au decurs firesc, am stat la masă, ne-am bucurat. La început a fost mai liniște, dar ni s-au dezlegat limbile repede, pentru că eu am grijă să fiu volubilă, iar Maia are grijă să îmi spună de fiecare dată: „Ai grijă să fii drăguță!”. Maia este un copil normal și aduce în casă copii normali. Eu acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă”, a spus vedeta de televiziune.

Întrebată care a fost cel mai important sfat pe care l-a dat fiicei sale în ceea ce privește băieții, Teo Trandafir a răspuns: ”Nu există un asemenea sfat. Nu i-am dat niciodată niciun sfat despre nimic. I-am spus că în această viață nu trebuie nimic, trebuie doar să fie fericită, nu este obligată să facă nimic din ceea ce nu este obligată. Viața, nu eu, o să o învețe că sunt momente în care trebuie să mai înghiți câte o gălușcă. Sfatul meu rămâne, însă, același!”.

 

citește și...