Cum se înțelege Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Junior, cu Andreea Marin. Tânărul a spus tot!

23.03.2021, 16:41
Cum se înțelege Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Junior, cu Andreea Marin.  Tânărul a spus tot!
Cum se înțelege Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Junior, cu Andreea Marin. Tânărul a spus tot!

Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior, a explicat în ce relații a rămas cu fosta soție a tatălui său, Andreea Marin.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior, Radu Ștefan, care este concurent în noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, a explicat, pentru revista Viva, în ce relații a rămas cu Andreea Marin, fosta soție a tatălui său.  ”Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

Acesta a explicat și cum se înțelege cu sora sa, Violeta, fiica Andreei Marin. ”Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia”, a completat el. De asemenea, Radu Ștefan a vorbit și despre fratele său mai mic, Alexandru: ”Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică”.

Ce spunea Andreea Marin despre Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Junior

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu Radu, fiul cel mare al fostului ei soț, Ștefan Bănică Junior. Vedeta a explicat că ține legătura cu Radu.

”Bineînțeles, nici nu se poate pune problema altfel. E parte din sufletul meu și din viața mea de când era un copil”, a spus Andreea Marin în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Andreea Marin a dezvăluit și cum se înțelege Violeta cu Radu Ștefan. ”Iubire, acesta e cuvântul. Se iubesc tare mult și se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă”, a afirmat vedeta de televiziune.

citește și...