Cum se înțelege Radu, fiul lui Ștefan Bănică, cu Andreea Marin. ”O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata”

20.06.2022, 13:00
Cum se înțelege Radu, fiul lui Ștefan Bănică, cu Andreea Marin. ”O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata”
Cum se înțelege Radu, fiul lui Ștefan Bănică, cu Andreea Marin. ”O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata”

Radu Ștefan, fiul cel mare al binecunoscutului artist Ștefan Bănică, a făcut dezvăluiti în cadrul unui interviu. Acesta a explicat în ce relații este cu vedeta de televiziune Andreea Marin, fosta soție a celebrului său tată. de asemenea, Radu Ștefcan a mărturisit și cum se înțelege cu ceilalți doi frați ai săi.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior,este student la UNATC. Acesta a acordat un interviu pentru revista Viva, în care a explicat în ce relații este cu Andreea Marin, fosta soție a tatălui său, dar și cum se înțelege cu frații săi.

Cum se înțelege Radu, fiul lui Ștefan Bănică, cu Andreea Marin. ”Se poartă extraordinar cu mine”

”O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata. Am o relație foarte frumoasă, este mama surorii mele, am un respect pentru ea, se poartă extraordinar cu mine și este o relație foarte frumoasă. Este foarte empatică, este foarte grijulie și este atentă la detalii. Este un exemplu foarte bun pentru Violeta. Da, am primit sfaturi legate de viață, ponturi în interpretarea anumitor bucăți scenice, este și ea foarte talentată pe partea aceasta, de aceea este cerută și solicitată la atâtea gale și evenimente. Andreea este foarte profesionistă, la fel ca și tatăl meu de altfel. Pot să spun că am avut norocul de modele influente și profesioniste”, a spus Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin.

Despre relația cu sora sa, Violeta, fiica Andreei Marin, Radu Ștefan a spus: ”Este una foarte frumoasă, sunt foarte uimit cât de repede a trecut timpul și mă bucur că ne avem unul pe altul, suntem norocoși, avem discuțiile noastre, secretele noastre”.


Acesta a vorbit și despre fratele său mai mic, Alexandru, băiețelul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva: ”Este o realație foarte frumoasă, iubesc copiii și mă bucur că a început să vorbească și să avem discuții de copii, dar el chiar încearcă, este fascinat de mine, de sora mea, de abia aștept să fiu un mentor pentru el”.

citește și...