Cum se înțelege Lora cu viitoarea sa cumnată. ”O folosim de cele mai multe ori pe post de judecător”

01.10.2020, 15:58
Cum se înțelege Lora cu viitoarea sa cumnată. ”O folosim de cele mai multe ori pe post de judecător”
Cum se înțelege Lora cu viitoarea sa cumnată. ”O folosim de cele mai multe ori pe post de judecător”

Lora a explicat ce relație are cu viitoarea sa cumnată. Artista a spus cum se înțelege cu Andreea, sora iubitului ei, Ionuț Ghenu.

Cântăreața Lora a fost invitată la o emisiune de televiziune unde a explicat care este relația sa cu viitoarea sa cumnată, Andreea, sora lui Ionuț Ghenu. Cele două se înțeleg de minune.

”O folosim de cele mai mult ori pe Andreea pe post de judecător, căci ea este foarte sinceră cu Ionuț. Dar noi avem o regulă, cine ajunge primul acasă face curat și ea ajunge mereu prima acasă. În cazul nostru, fiind opt ani între noi, mi se pare normal să mă întrebe lucruri, dar și eu mă sfătuiesc cu ea, mai ales în zona de make-up, căci ea asta face.

În rest, pe timpul meu liber, ea este șefa. Dacă îmi spune să mergem în parc, mergem, dacă vrea la un restaurant anume, mergem. Dar noi nu ne vedem atât de mult, cum ar crede lumea. Căci ea când se trezește eu dorm, eu când vin acasă, ea doarme”, a detaliat Lora, citată de spynews.ro.

”Eu mă tot gândesc la casa aia pe care o vreau eu. Îmi doresc o casă foarte mare, un duplex ceva. Să aducem familia împreună. Să stea și fratele meu, și Andreea…”, a mai spus artista.

Lora a fost cerută în căsătorie de două ori de Ionuț Ghenu

Cântăreața Lora trăiește o poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu, cu care formează un cuplu foarte frumos. Acesta a cerut-o în căsătorie de două ori, astfel că vedeta are două inele de logodnă.

„Am primit de la Ionuț două inele de logodnă și o verighetă. (…) Verigheta este un ineluș, din punctul meu de vedere, cu niște diamante frumoase și îmi place”, a declarat, recent, Lora la o emisiune de televiziune.

Artista a mărturisit că își dorește foarte mult să devină mamă.

”Da, mă gândesc să fiu mamă și îmi doresc foarte tare. Poate în 2021 se întâmplă tot ce nu s-a întâmplat până acum”,a spus ea.

Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial.

citește și...