Ce se întâmplă cu Lora și Ionuț Ghenu în Bali! Solista a spus adevărul despre izolarea din cauza coronavirusului

01.04.2020, 17:17
Ce se întâmplă cu Lora și Ionuț Ghenu în Bali! Solista a spus adevărul despre izolarea din cauza coronavirusului
Ce se întâmplă cu Lora și Ionuț Ghenu în Bali! Solista a spus adevărul despre izolarea din cauza coronavirusului

Solista Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au rămas blocați în Bali din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi au plecat în vacanță în urmă cu mai bine de două săptămâni, însă nicio clipă nu se gândeau că nu vor putea să se mai întoarcă acasă. Din păcate, zborul lor către România a fost anulat.

Ce se întâmplă cu Lora și Ionuț Ghenu în Bali!

Artista a mărturisit că ea și partenerul ei sunt nevoiți să rămână acolo până le va expira viza. Mai mult de atât, Lora a răbufnit și a explicat care ar fi opțiunile pentru ca cei doi să revină în țară.

‘Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă.

Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla’, a declarat Lora la „Vorbește lumea”.

Lora a precizat că li s-a oferit zbor către Paris, dar ar putea să rămână în carantină în Franța. Solista a mai mărturisit că este posibil să se întoarcă la finalul lunii aprilie.

‘Ultima dată ne-au dat zbor spre Paris. Și de acolo au zis că trebuie să ne descurcăm, să ne găsim zbor din Paris spre România maxim în 3 ore. Pentru că nu putem să stăm mai mult de trei ore acolo. O abrambureală. O nebunie.

Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă, doar să zburăm de aici, dar odată ieșiți de pe teritoriu nu știe nimeni nimic. Și dacă rămâi în carantină pe unde faci escală nu interesează pe nimeni. Gen să te oprească acolo, să rămâi în aeroport‘, a mai spus ea pentru VIVA!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Care este primul lucru pe care vrei să-l faci când se termină pandemia? ???

O postare distribuită de LORA (@loraofficial) pe

citește și...