Cum se înțelege fiul lui Ștefan Bănică Junior cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva. ”N-ar avea nicio problemă”

16.02.2022, 14:25
Cum se înțelege fiul lui Ștefan Bănică Junior cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva. ”N-ar avea nicio problemă”
Cum se înțelege fiul lui Ștefan Bănică Junior cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva. ”N-ar avea nicio problemă”

Radu Ștefan, fiul cel mare al binecunoscutului artist Ștefan Bănică Junior, a făcut dezvăluiri la o emisiune de televiziune. Tânărul a explicat în ce relații este cu vedeta de televiziune Andreea Marin, cea de-a doua soție a tatălui său, dar și cu Lavinia Pîrva, actuala parteneră de viață a lui Ștefan Bănică Junior.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

La emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, Radu Ștefan Bănică a vorbit despre Andreea Marin și Lavinia Pîrva, dezvăluit cum se înțelege cu acestea.

Cum se înțelege fiul lui Ștefan Bănică Junior cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva. ”Andreea Marin m-a tratat ca pe copilul ei”

Radu Ștefan Bănică a mărturisit că Andreea Marin l-a tratat ca pe propriu fiu. „Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da, Andreea Marin m-a tratat ca pe copilul ei. A ținut și ține în continuare la mine. Țin foarte mult la Andreea”, a declarat fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior, potrivit click.ro.


Radu Ștefan Bănică a afirmat că are o relație foarte bună și cu actuala soție a tatălui său, cântăreața Lavnia Pîrva. “Foarte bine mă înțeleg cu Lavinia. Mereu am avut o relație de prietenie”, a declarat acesta, citat de wowbiz.ro.


Despre relația cu sora sa, Violeta, fiica Andreei Marin, băiatul lui Ștefan Bănică Junior a spus: “Avem o relație foarte bună. Mai ales acum, că a crescut. Are 14 ani, ieșim în oraș, bem o cafea, o limonadă, bârfim. Începe să fie relația aia frumoasă și sunt foarte recunoscător. Nu-mi vine să cred că trece timpul așa. Am fost de mici apropiați, dar acum relația noastră se transformă, avem alte discuții, mai mature. Vorbim despre ce băieți îi plac, despre ce fete îmi plac mie, adică suntem niște aliați, pot spune”.

citește și...