Cum se înțelege Andreea Marin cu fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior. Vedeta a spus lucrurilor pe nume

21.10.2020, 13:01
Cum se înțelege Andreea Marin cu fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior. Vedeta a spus lucrurilor pe nume
Cum se înțelege Andreea Marin cu fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior. Vedeta a spus lucrurilor pe nume

Vedeta de televiziune Andreea Marin a explicat ce relație are cu fiul cel mare al fostului ei soț, Ștefan Bănică Junior, dar și care este legătura dintre Radu și fiica sa, Violeta.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Șefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu Radu, fiul cel mare al fostului ei soț, Ștefan Bănică Junior. Vedeta a explicat că ține legătura cu Radu.


”Bineînțeles, nici nu se poate pune problema altfel. E parte din sufletul meu și din viața mea de când era un copil”, a spus Andreea Marin pentru click.ro.

Andreea Marin a dezvăluit și cum se înțelege Violeta cu Radu Ștefan.


”Iubire, acesta e cuvântul. Se iubesc tare mult și se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă”, a afirmat vedeta de televiziune.

Cum își petrece Andreea Marin timpul liber

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin a mărturisit cum îi place să-și petreacă timpul liber.

”Să mă alint cu fetița mea, să stau la un film în brațele bărbatului meu, să călătorim, să citesc, să grădinăresc…”, a spus ea.

Întrebată care este secretul faptului că arată mai bine ca niciodată și că radiază de fericire, Andreea Marin a afirmat că acest lucru se datorează actualului ei partener de viață, Adrian Brâncoveanu:

”Tot iubirea e de vină, negreșit. Mă simt iubită și prețuită. Adrian e de vină”.

Andreea Marin consideră că ar putea să devină din nou mămică și să se ocupe de un bebeluș.

”Da, de ce nu? E cea mai frumoasă perioadă din viața unei mame. Nu e ușor, dar nici o povară. Iubirea pentru copilul meu e mai presus de orice”, a mai declarat Andreea Marin pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...