Cum se înțelege Andra cu frații ei. ”Ne tachinam, ne certam, dar recunosc că eram răsfățata familiei”

07.09.2022, 16:23
Cum se înțelege Andra cu frații ei. ”Ne tachinam, ne certam, dar recunosc că eram răsfățata familiei”
Cum se înțelege Andra cu frații ei

Cântăreața Andra, în vârstă de 36 de ani, a dat detalii desprte relația pe care o are cu cei trei frații ai săi: Diana, Aura și Săndel. ”Când eram copii, ne tachinam, ne certam, dar recunosc că eram răsfățata familiei, că mă protejau și mă menajau mult”, a mărturisit binecunoscuta artistă în cadrul unui interviu.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de aproape 14 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cântăreața și prezentatorul de televiziune formează unul dintre cele mai unite cupluri dn showbiz-ul românesc.

Andra provine dintr-o familie cu trei copii, ea fiind mezina familiei. Despre relația pe care o are cu cei trei frația ai săi – Diana, Aura și Săndel – a dart detalii vedeta în cadrul unui interviu pentru revista Viva”Am două surori și un frate și îi iubesc pe toți foarte mult. Când eram copii, ne tachinam, ne certam, dar recunosc că eram răsfățata familiei, că mă protejau și mă menajau mult. Să fiu mezina a fost deci un mare răsfăț, m-am bucurat mult de atenția lor și de mai puține responsabilități în casă”, a spus artista.

Cum se înțelege Andra cu frații ei. ”Nu locuim în același oraș și ne auzim mai mult la telefon”

”Cu fiecare dintre ei am o relație unică. Cu Diana și cu Aura m-am înțeles bine, ca fetele, aș putea spune, nu avem secrete și ne ajutăm una pe cealaltă la nevoie, iar cu Săndel, de asemenea, mă înțeleg bine și avem în comun și muzica. Mi-a făcut mare plăcere să cânt cu el și cu soția lui, Aurora”, a mai declarat Anda despre relația cu cei trei frați ai ei.

”Fiecare are familia sa, nu locuim în același oraș și ne auzim mai mult la telefon. De sărbători încercăm să ne reunim, ne e foarte dor unii de alții, dacă nu ne vedem măcar de Paște și de Crăciun”, a adăugat cântăreața.

citește și...