Cum se înțelege Amalia Năstase cu Ilie Năstase. Vedeta a spus exact ce relație are cu fostul său soț

03.05.2022, 15:15
Cum se înțelege Amalia Năstase cu Ilie Năstase. Vedeta a spus exact ce relație are cu fostul său soț
Cum se înțelege Amalia Năstase cu Ilie Năstase. Vedeta a spus exact ce relație are cu fostul său soț

Amalia Năstase a fost căsătorită cu mare campion la tenis Ilie Năstase, în vârstă de 75 de ani. Cei doi sau despărțit în urmă cu mulți ani. Amalia Năstase a explicat, într-un interviu pentr postul de televiziune Antena Stars, în ce relații este acum cu cel care i-a fost partener de viață și împreună cu care are două fete.

Amalia Năstase a fost căsătorită cu Ilie Năstase și a divorțat de acesta în urmă cu peste zece ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Alessia și Emma. În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma. Cu toate acestea, Amalia Năstase poartă în continuare, inclusiv în acte, numele fostului partener de viață, legendarul campion de tenis Ilie Năstase.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Amalia Năstase a vorbit despre relația pe care o are cu cel care i-a fost partener de viață.

Cum se înțelege Amalia Năstase cu Ilie Năstase. ”Pe el n-ai cum să te superi vreodată”

”Cine nu e cu Ilie în relații bune?! El e un om extrordinar”, a spus Amalia Năstase, potrivit spynews.ro.

”Iubește fetele, se văd mereu, le-a făcut cadou două apartamente la mare, pe el n-ai cum să te superi vreodată. E un tată pentru fete extraordinar, se iubesc foarte mult”, a completat vedeta.

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. Fostul jucător de tenis avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor. Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King. Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Pastramă și Ioana Simion.

citește și...