Cum se înțeleg, de fapt, fostele componente ale trupei ASIA. Anca Neacșu a dat cărțile pe față

14.06.2021, 12:36
Cum se înțeleg, de fapt, fostele componente ale trupei ASIA. Anca Neacșu a dat cărțile pe față
Cum se înțeleg, de fapt, fostele com ponenete ale trupei ASIA. Anca Neacșu a dat cărțile pe față

Anca Neacșu, fostă componentă a trupei ASIA, a dezvăluit în ce relații este cu fostele sale colege.

Anca Neacșu  a fost una dintre componentele uneia dintre cele mai de succes trupe de fete din România – A.S.I.A. Trupa A.S.I.A. a fost înființată în 8 martie 1999 și desființată în anul 2006. Inițial, din formație au făcut parte: Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae şi Anemona Niculescu. Numele formației constituie un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona. Anca Neacșu a fost una dintre cele mai îndrăgite componente ale formației A.S.I.A. După destrămarea trupei, aceasta și-a continuat cariera muzicală. În plan personal, Anca Neacșu este căsătorită cu un turc pe nume Serkan Yaman și a locuit o perioadă în Turcia.

Anca Neacșu a mărturisit, la o emisiunea de televiziune, în ce relații este cu fostele sale colege de trupă.

Anca Neacșu: ”Ne trimitem glume, bancuri”

La emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, Anca Neacșu a mărturisit că ține legătura cu fostele sale colege din ASIA.

”Eu am fost în Turcia, Irina este în Ungaria. Avem un grup toate patru pe WhatsApp unde ne trimitem glume, bancuri, ce mai faci, nu știu ce. Am vorbit recent cu Alexandra, de după plecarea ei se face alege A.S.I.A. A zis că s-ar putea să vină în România. Mi-a scris pe Instagram și am vorbit. Nu mai cântă acum. M-am văzut cu Irina acum un an. Eu cu fetele ne vedem din când în când. Cu Irina vorbesc des. Cu toate vorbesc des”, a spus Anca Neacșu, citată de spynews.ro.

”O dată la un an jumătate, doi ani, mă ia nostalgia și mă uit la toate piesele de pe YouTube. Acum câteva seri m-a apucat iar nostalgia asta și le-am scris fetelor și le-am zis că: ”Mai țineți minte când eram în Texas și a nins prima oară după zece ani și alunecam cu bagajale?”. Acum câteva seri mă uitam pe filmulețe din A.S.I.A. Eram nebunie, eram ca niște roboți. Nu mâncam, nu dormeam. Am stat câteva luni pentru concerte, pentru că trebuia să mai alegem o fată. Nu puteam să rămânem în trei. La concertele mele, eu cânt toate piesele de la A.S.I.A. și lumea îmi cântă vers cu vers”, a completat artista.

citește și...