Cum se înțeleg cei trei chefi după 10 ani de competiții acerbe la TV. Noul sezon ”Chefi la cuțite” aniversează un deceniu de când se cunosc

14.08.2022, 13:00
Cum se înțeleg cei trei chefi după 10 ani de competiții acerbe la TV. Noul sezon ”Chefi la cuțite” aniversează un deceniu de când se cunosc
Cum se înțeleg cei trei chefi după 10 ani de competiții acerbe la TV

Sezonul 10 ”Chefi la cuțite” va pune la bătaie, din toamnă, la Antena 1, cel mai râvnit trofeu al celebrei competiții culinare. Cei trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, marchează 10 ani de când se cunosc printr-un show în care întrecerea va fi mai intensă că oricând.  Astfel, sezonul aniversar aduce o mulțime de noutăți, de la provocări care vor spori dificultatea concursului la imaginea proaspătă a platoului de filmare.

Din rețeta ”Chefi la cuțite” nu vor lipsi nici momentele emoționante, dedicate celor 10 ani în care maeștrii gastronomiei au făcut istorie cu respectivul show culinar din România. Rememorând un deceniu de rivalitate în bucătărie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au vorbit despre legătura specială care s-a creat între ei.

“După 10 ani de competiție, în mod surprinzător încă suntem prieteni. E adevărat că se poate întâmpla ca două săptămâni după ce se termină o competiție să nu ne mai vorbim, dar după aceea ne revenim foarte ușor. Ne auzim, ne mai împărțim rețete unul altuia. Însă, ce-i drept, în cei 10 ani de când ne știm, nu ne-am întâlnit niciodată la o bere, în afara orelor de filmare. Cu toate acestea, dacă unul dintre noi are nevoie de ceva, ceilalți doi sunt lângă el”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

Cum se înțeleg cei trei chefi după 10 ani de competiții acerbe la TV. Ce a declarat chef Sorin Bontea

“Noi ne certăm ca în familie, atunci când e vorba despre lupta pentru amulete, de exemplu. Dar știm să lăsăm totul pe platoul de filmare. S-a mai întâmplat să rămână unul dintre noi supărat după câte un sezon, dar asta pentru scurt timp. Iar în toți acești ani, am ajuns să ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să trecem peste orice conflict”, a declarat Chef Sorin Bontea.

“Ne leagă o prietenie foarte interesantă. Trebuie să vă spun că încă nu am reușit să ieșim toți trei la o bere. Încă! Deci prietenia noastră se bazează pe altceva – pe foarte multă muncă, dar și pe competitivitate și stresul resimțit în toate sezoanele Chefi la cuțite”, a mărturisit Chef Cătălin Scărlătescu. Cum va decurge întrecerea Chefilor în noul sezon al show-ului culinar telespectatorii vor descoperi din toamnă, la Antena 1.

citește și...