Cine a câștigat ediția specială de la ”Chefi la cuțite”: ”E o farfurie superbă”

02.12.2021, 13:01

Ediția specială de ”Chefi la cuțite” s-a încheiat miercuri seara, iar un fost concurent de la „Asia Express” a plecat acasă cu farfuria de aur. Foștii concurenți de pe Drupul Împăraților au concurat ca să îi impresioneze pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Ediția specială de ”Chefi la cuțite” s-a desfășurat pe parcursul a trei zile, în care foștii concurenți „Asia Express” a trebuit să demonstreze că se pricep la gătit.

În finală, s-a duelat echipa galbenă condusă de chef Florin Dumitrescu. Astfel, Elwira Petre, Shift, Cosmin Natanticu și Patrizia s-au întrecut în rețete sofisticate și extrem de delicioase.

Fiecare membru și-a putut alege un ajutor din echipa roșie și din echipa albastră. Ajutorul Patriziei a fost Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, Elwira și-a ales-o ca ajutor pe Adriana Trandafir, Zarug a fost ajutorul lui Shift, iar Lorelei și Connect-R au fost ajutoarele lui Natanticu.

Câștigătorul ”Chefi la cuțite”

După degustare, jurații au decis cine este câștigătorul edițiilor speciale „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Gina Pistol  a dezvăluit că farfuria de aur merge la Patrizia Paglieri, fostă concurentă în sezonul 4 „Asia Express”.

Patrizia Paglieri a izbucnit în lacrimi atunci când a auzit că ea este marea câștigătoare. Chef Patrizia are o experiență vastă în bucătărie.

 

„După trei zile la „Chefi la cuțite”, am rămas cu impresia că bucatăria este pentru oricine vrea să pună suflet într-o farfurie. Nu trebuie să fii talentat, să cunoști zeci de mii de ingrediente, trebuie numai să gătești cu suflet. Trebuie să vrei să faci fericită persoana care mănâncă din farfuria ta.

Farfuria este superbă! Trebuie să fiu atentă să nu o sparg! Este o farfurie pe care cred că și-o dorește foarte multă lume.”, a declarat Patrizia Paglieri.

Premiul va fi donat unei tinere

Premiul pe care Patrizia Paglieri l-a câștigat la „Chefi la cuțite” va fi donat Aniței Varvara. Tânăra este pasionată de gastronomie și își dorește să facă studii de specialitate în acest domeniu.

„Mă numesc Anita, fac parte dintr-o familie cu șase copii, iar eu sunt cea mai tânără. De mică am fost implicată cu mama mea în bucătărie, iar la vârsta de 8 ani am învățat să fac sarmale.

 

 

 

citește și...