Ce îi lipsește lui Mihai Bobonete în această perioadă. ”Eu urăsc ce se întâmplă acum”

21.04.2020, 15:36
Ce îi lipsește lui Mihai Bobonete în această perioadă. ”Eu urăsc ce se întâmplă acum”
23. Ce îi lipsește lui Mihai Bobonete în această perioadă. ”Eu urăsc ce se întâmplă acum”

Mihai Bobonete, alias Bobiță din serialul ”Las Fierbinți”, a mărturisit ce îi lipsește cel mai mult în autoizolare. Actorului îi este dor să stea în preajma oamenilor.

Mihai Bobonete a intrat în legătură directă în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, prin intermediul aplicației Skype. Artistul a afirmat că urăște această perioadă de izolare la domiciliu impusă în urma pandemiei de coronavirus.

”Omul trăiește din empatie și are nevoie de asta. Cred că asta o să ne lipsească cel mai mult după pandemie. Treaba asta cu îmbrățișatul, cu pupatul, cu strânsul mâinii, care nu va mai exista. Și, de fapt, de asta îmi este cel mai dor. De statul cu oamenii față în față. Eu urăsc ce se întâmplă acum. Asta îmi lipsește, interacțiunea față în față cu oamenii”, a declarat Mihai Bobonete.


”Partea plină a paharului este că stau acasă cu copiii și cu soția mea. Ne înțelegem. de la o zi la alta lucrurile se schimbă și ne adaptăm, învățăm niște lucruri noi, ne tatonăm. Eu, oricum, nu stăteam foare mult pe acasă și acum am realizat că îmi lipsea treaba asta. Îmi place foarte mult să stau acasă cu ei…”, a adăugat Mihai Bobonete.

 

citește și...