Cum se descurcă Simona Gherghe cu cei doi copii ai săi. ”Eu sunt genul ăla de mamă cloșcă, trebuie să mai lucrez la treaba asta”

04.07.2022, 15:54
Cum se descurcă Simona Gherghe cu cei doi copii ai săi. ”Eu sunt genul ăla de mamă cloșcă, trebuie să mai lucrez la treaba asta”
Cum se descurcă Simona Gherghe cu cei doi copii ai săi

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe, în vârstă de 44 de ani, a dat detalii din viața sa de mămică. Vedeta a explicat cum se descurcă cu cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Răzvan Săndulescu. ”Eu sunt genul ăla de mamă cloșcă, trebuie să mai lucrez la treaba asta”, a mărturisit Simona Gherghe.

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Prezentatoarea de televiziune a dat , la postul de televiziune Antena Stars, despre cei doi copii ai săi și a explicat cum este viața de mămică.

Cum se descurcă Simona Gherghe cu cei doi copii ai săi. ”Cu oricine ar sta este foarte obositor, chiar și pentru orice adult, să îi gestioneze”

„Sunt la o vârstă foarte, foarte dificilă. Ana are 5 ani și o lună, Vlad are 3 ani și o lună și cu oricine ar sta este foarte obositor, chiar și pentru orice adult, să îi gestioneze, pentru că trebuie tot timpul să aibă activități, mese, gustări și așa mai departe… Se joacă foarte mult, se iubesc foarte mult, se ceartă foarte mult, sunt foarte geloși unul pe altul, e așa un amalgam cu de toate. De exemplu, Vlad acum e puțin răcit și a stat câteva zile acasă și permanent întreabă când vine Ana, normal că îi este dor de surioara lui, îi e dor de partenera lui de joacă. Ana, pe de altă parte, mă întreabă când vine și Vlad la grădiniță. Este un duo formidabil, asta pentru că fac și o groază de trăznăi împreună”, a detaliat Simona Gherghe, notează spynews.ro.

„Eu sunt mămoasa în familie. Ei sunt atașați de mine, normal, și de Răzvan, dar mai mult de mine pentru că eu fac mai multe lucruri cu ei, adică îi pregătesc dimineața de grădiniță, merg la culcare seara cu mine și tot așa. Eu sunt genul ăla de mamă cloșcă, trebuie să mai lucrez la treaba asta”, a mai spus vedeta TV.

citește și...