Ce regim alimentar are Neti Sandu: „Îmi place și shaorma, dar mănânc doar carnea din ea”

23.08.2019, 14:07
Neti spune că nu a ținut niciodată cură de slăbire

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Recent, ea a dezvăluit ce regim alimentar urmează și ce obișinuiește să mănânce de obicei. 

Deși are 60 de ani, Neti Sandu are aceeași siluetă de foarte mulți ani și a dezvăluit că respectă câteva reguli atunci când vine vorba despre alimente. 

„Nu am ținut niciodată cură de slăbire”

„Chiar dacă nu am ținut niciodată cură de slăbire, meniul meu este compus în general din foarte multe legume și fructe de toate tipurile. Mănânc și carne cu garnitură de legume crude sau la grătar. Îmi mai plac foarte mult semințele, nucile, alunele de pădure, fructele uscate pe care le mănânc dimineața. În general, prefer mâncărurile simple, chiar dacă uneori mai comand câte o sofisticărie atunci când iau masa la restaurant ca să ies din monotonia aceasta culinară”, a spus prezentatoarea TV.

„Îmi plac dulciurile, îmi place și shaorma”

Ca oricare dintre noi, și Neti are plăceri vinovate: „Îmi plac dulciurile, nu refuz niciodată dulceața sau câte o bomboană, câte o ciocolățică, însă nu mănânc fast-food sau sosuri grele, de tipul maionezei. Îmi place și shaorma, însă din ea mănânc numai carnea, nimic altceva”.