Cum se descurcă Lavinia Pîrva în rolul de mămică. Soțul ei a spus foarte clar

04.09.2020, 14:24
Cum se descurcă Lavinia Pîrva în rolul de mămică. Soțul ei a spus foarte clar
Cum se descurcă Lavinia Pîrva în rolul de mămică. Soțul ei a spus foarte clar

Ștefan Bănică a dezvăluit cum se descurcă partenera lui de viață, cântăreața Lavinia Pîrva, în rolul de mămică.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de telșeviziune Andreea Marin, Șefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.  Mezinul, Alexandru, băiețelul pe care Ștefan Bănică îl are cu Lavinia Pîrva, a împlinit un an în luna mai a acestui an.

Ștefan Bănică a adirmat, pentru libertatea.ro, că Lavinia Pîrva se descurcă extraordinar în rolul de mămică.

”Seamănă (n.r. Alexandru) cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un „pitic” cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui”, a declarat artistul.

Ștefan Bănică a explicat și ce a însemnat pentru el venirea pe lume a lui Alexandru.

”Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Și atunci, probabil, sunt mai relaxat. Așa că nu știu dacă e vorba de experiență sau de înțelegere a lucrurilor”, a mărturisit el.

Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu ceilalți doi copii ai artistului

Ștefan Bănică Junior a mărturisit că actuala sa soție, Lavinia Pîrva, are o relație foarte bună și cu ceilalți doi copii ai lui, Radu și Violeta.

”Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a adăugat binecunoscutul actor și cântăreț.

Despre sfaturile pe care le dă copiilor săi, Ștefan Bănică a spus:

”Eu le spun copiilor mei, de fiecare dată, să creadă în ei, în ceea ce vor să fac, să nu uite că familia nu se schimbă niciodată. Iar profesia pe care și-o vor alege, oricare ar fi ea, le va da înapoi, ca stisfacții, exact cât timp și pasiune investesc în ea”.

 

citește și...