Cum se descurcă Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. Nu-și revine din șoc

23.04.2021, 10:02
Cum se descurcă Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. Nu-și revine din șoc
Cum se descurcă Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. Nu-și revine din șoc

S-a scurs aproape o lună de când Cornelia Catanga a decedat! Solista de muzică lăutărească s-a stins din viață în infectării cu coronavirus.

Soțul ei, Aurel Pădureanu, încă nu poate trece peste moartea ei și regretă enorm că nu a putut să o înmormânteze așa cum merita.

Aurel Pădureanu merge zilnic la mormântul Corneliei Catanga

Funeraliile Corneliei Catanga au avut loc la Cimitirul Ghencea Civil sâmbătă, 27 martie, însă puțini au fost cei care au putut să-și ia rămas bun de la artistă. Ea a fost înmormântată dezbrăcată, băgată într-un sac, într-un sicriu sigilat, conform protocolului Covid.

„Mă duc la cimitir în fiecare zi. Asta e țara, nu avem ce să facem. Păcat că o așa personalitate nu a putut să fie înmormântată în condiții umane. Mâine se împlinește 1 lună de când a murit”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

De asemenea, Aurel Pădureanu a adus din nou vorba de Gigi Becali, pe care este încă supărat pentru că nu l-a ajutat să-și găsească o locuință. Din fericire, soțul Corneliei Catanga a reușit să strângă niște bani și să se mute cu fiul său într-un alt apartament.

„Au promis ăștia. A promis și Becali că ne ajută. N-a făcut nimeni nimic. A vândut casa proprietarul și ne-a dat afară. Nu discută cu tine.”, a mai explicat soțul răposatei Cornelia Catanga.

Catanga și-a presimțit moartea?

Aurel Pădureanu mărturisea că artista și-a presimțit moartea încă de la începutul anului.

“Cornelia avea premoniții! Anul trecut, ea a făcut pomul de iarnă, a cumpărat tot. Era fericită. A făcut un pom extraordinar de frumos. După 10 ianuarie însă noi am vrut să-l desfacem, să nu-l mai ținem. A început să plângă atunci cu lacrimi mari și mi-a zis: Lua multe pastile, o dureau mijlocul, picioarele. N-am crezut în viața mea că chiar așa se va întâmpla. Ea avea o aură de la Dumnezeu, ne făcea toate plăcerile, și mie, și lui Alexandru. Acum, în martie, când a împlinit 63 de ani, i-am luat un parfum care-i plăcea ei”, a mai povestit Aurel Pădureanu.

citește și...