Cum se descurcă Anca Pandrea, fosta parteneră de viață a lui Iurie Darie. ”Să fiu cinstită, îmi e frică”

20.10.2020, 09:20
Cum se descurcă Anca Pandrea, fosta parteneră de viață a lui Iurie Darie. ”Să fiu cinstită, îmi e frică”
Cum se descurcă Anca Pandrea, fosta parteneră de viață a lui Iurie Darie. ”Să fiu cinstită, îmi e frică”

Actrița Anca Pandrea, care i-a fost parteneră de viață regretatului actor Iurie Darie, a explicat cum este viața sa în pandemie.

În data de 14 martie anul acesta, marele actor Iurie Darie ar fi împlinit 91 de ani. Acesta a încetat din viață în data de 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani. Fosta parteneră de viață a artistului, actrița Anca Pandrea, în vârstă de 74 de ani, a mărturisit, pentru click.ro, cum este viața sa în pandemie.

”E bine când ai prieteni care vin să te ajute cu câte ceva. În rest, am ieşit după strictul necesar. Mulţi mă sunau şi mă întrebau dacă am nevoie de ajutor. Cât a fost stare de urgenţă, veneau cu pachete şi mi le puneau pe masă în curte şi plecau.

Să fiu cinstită, îmi e frică, pentru că am insuficienţă cardiacă pulmonară şi respiratorie şi mai multe alte probleme. Şi încerc cât pot să mă păzesc.

Dacă eram mai tânără, eram la Vama Veche sau în Costineşti. Am ieşit cu căţelul, am mai făcut cumpărăturile. Mergeam în fiecare zi cu căţelul cam jumate de oră sau o oră”, a spus actrița.

Anca Pandrea, supărată că nu a putut merge la mormântul lui Iurie Darie


Anca Pandrea a dezvăluit că, din cauza pandemiei de coronavirus, nu a putut să meargă la mormântul lui Iurie Darie decât de două ori în această vară.

”Nu am putut să merg la puiul meu, la Iura la cimitir. Am fost doar de două ori în vara aceasta”, a spus actrița.

Aceasta a afirmat că se simte protejată de cel care i-a fost partener de viață, Iurie Darie.

”Iura nu vine în vis, simt aşa, ca o adiere. Pot să spun că atunci când sunt stresată, mă simt protejată. Şi mai simt o umbră care trece prin apropiere şi când mă uit, nu e nimeni. Acum câteva zile, mă simţeam rău şi am simţit ca o mângâiere. Parcă a trecut o mână de bioenergetician şi mi-am revenit”, a încheiat Anca Pandrea.

citește și...