Cum se descurcă Amalia Enache cu fiica ei în izolare. ”Alma știe că afară sunt oameni bolnavi și de asta stăm numai în casă”

29.03.2020, 10:12
Cum se descurcă Amalia Enache cu fiica ei în izolare. ”Alma știe că afară sunt oameni bolnavi și de asta stăm numai în casă”
Cum se descurcă Amalia Enache cu fiica ei în izolare. ”Alma știe că afară sut oameni bolnavi și de asta stăm numai în casă”

Prezentatoarea de televiziune Amalia Enache a dezvăluit cum se descurcă cu fetița ei în peioada de izolare la domiciliu.

Amalia Enache, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, are o fetiță pe nume Alma. Vedeta a vorbit despre cum percepe fiica sa, în vârstă de trei ani și jumătate, faptul că nu poate ieși afară din casă.

„Alma știe că afară sunt oameni bolnavi și de asta stăm numai în casă, să nu ne îmbolnăvim și noi. Am vorbit cu sinceritate despre tot”,m a declarat Amalia Enache pentru libertatea.ro.

„Fetița mea îmi duce mult dorul, am fost chiar zilnic la serviciu, ore lungi, am plecat într-o sâmbătă la prânz cu ea plângând, pentru că era obișnuită să plec doar seara, așa încât când sunt acasă mă joc cu ea, colorăm, alergămm plantăm pe balconul meu minuscul semințe în ghivece, i-am pus o ladă cu nisip și când a fost cald râdeam că am ajuns la mare. Facem tot felul de lucruri împreună. Încerc să-i distrag atenția de la faptul că nu mai merge la grădiniță, în parcuri. Copilul meu a învățat să se dea cu rolele în casă, în vremea coronavirusului”, a mai spus prezentatoarea de televiziune.

Este singura care iese din casă

Amalia Enache a dezvăluit că este singura din familie care iesae din casă în această perioadă.

„Plățile le fac de multă vreme online și încerc să fac asta și în privința cumpărăturilor necesare. Când am mai cumpărat din magazin, am luat astfel încât să-mi ajungă un timp mai îndelungat. Din famișia mea sunt singura care mai iese din casă și e strict pentru știri. Să știți că o altă grijă mare a mea este să-mi gestionez cât mai bine starea psihică, simt că am nervii întinși la maximum cu toate informațiile dure, cu orele lungi în emisie, cu viteza în care ni se schimbă viețile, cu toate date peste cap și încerc să fac acasă activități care să mă țină în echilibru, mai ales cu fetița mea”, a mai spus Amalia Enache pentru aceeași sursă.

citește și...